Skip to main content

Familiile se „duelează” pe pârtie la Arena Platoș Păltiniș

► Duminică, 10 ianuarie 2016  are loc deja tradiționalul concurs dedicat familiilor

► Fiecare echipă trebuie să fie formată, obligatoriu, din trei membri ai familiei

Cea de-a treia ediție a concursului de ski și snowboard dedicat exclusiv familiilor va avea loc în weekend, duminică, 10 ianuarie, în complexul Arena Platoș din Păltiniș. Ultimele ediții ale acestui concurs au fost primite excelent iar la start s-au aliniat, de fiecare dată, peste 20 de familii care s-au întrecut pentru marele premiu. Iar distracția a fost maximă, cu puștani de 4-5 ani sau bunici trecuți de 60.

Concursul este unul de tip slalom uriaș cu fanion dublu și va avea loc pe pârtia B1. Sâmbătă, înscrierile vor fi deschise la ora 8 în apreski și se vor închide la ora 09:30.

Cei care doresc să se înscrie în avans o pot face prin email, pe adresa concurs@arenaplatos.ro.

Pentru înscrierea în concurs fiecare familie trebuie să fie reprezentată de minim 3 membri, 2 adulți și 1 copil sau 1 adult și 2 copii.

Concurenții pot utiliza atât schiuri cât și plăci de snowboard. Competiția este compusă din două manșe iar cei mai buni timpi realizați de fiecare dintre membrii familiei vor fi cumulați pentru rezultatul final care va genera punctajul de concurs. Ratarea unei porți de slalom duce automat la descalificarea concurentului pentru manșa respectivă.

Concursul nu are taxă de înscriere însă se va achita o garanție de 30 de lei pentru numărul de concurs, garanție care va fi returnată la finalul competiției.

Ședința tehnică va avea loc la ora 10 iar primul concurent va porni la ora 11.

Manșa a doua este programată la ora 13:45, iar ceremonia de premiere la ora 15:45.

„Arena Platoș este un complex gândit special pentru familii. Am investit multă atenție în școala de ski, în centrul de închirieri, în modalitățile de petrecere a timpului atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Cursa dedicată familiilor este unul dintre cele mai atractive evenimente pentru noi și pentru prietenii noștri care vin sezon de sezon la Arena Platoș”, spune Ioana Chitea, managerul Arena Platoș Păltiniș.

Concurenții vor fi premiați cu produse oferite de Brand Circus și Hervis.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top