Skip to main content

Deschiderea oficială a sezonului de iarnă și schi 2016, Poiana Brașov

Deschiderea oficială a sezonului de iarnă și de schi 2015-2016, în Poiana Brașov, va avea loc pe data de 16 ianuarie, începând cu ora 16:00, urmând ca toate pârtiile de schi din stațiune să devină accesibile turiștilor. 

 

Distracție la înălțime în Poiana Brașov

Autoritățile locale au pregătit mai multe evenimente care se vor desfășura de-a lungul sezonului de iarnă în Poiana Brașov, în fiecare weekend al începutului de an sunt programate o serie de evenimente care și-au câștigat deja un loc în agenda pasionaților de sporturi de iarnă sau de distracție la înălțime.

 

16 ianuarie 2016 – Snow Party 2016, Poiana Brașov

Începând cu orele 16:00, pe scena Winterland vor urca doi MC de excepție: Nora, cunoscută ca Vocea Radio Brașov și Dan Ghiță, Kiss FM Brașov.

Vor fi concursuri cu numeroase premii, în timp ce pe pârtie vor defila în tandem școlile de ski și toți cei implicați în desfășurarea în siguranță a experiențelor pe pârtie. 

 

22-24 ianuarie 2016 – Winter Corporate Games, Poiana Brașov

Amatorii de sporturi de iarnă se pot întrece la Winter Corporate Games în perioada 22 – 24 ianuarie. Concursul este organizat pe opt discipline: schi slalom și super G, snowboard, tir, volei pe zăpadă, tenis de câmp, tenis de masă, bowling și biliard.

 

30 ianuarie  2016 – Cupa Trăsniților, Poiana Brașov

Pe 30 ianuarie, pârtia Bradul va găzdui Cursa Trăniților. Legendara competiție se află la cea de-a șaptea ediție. Startul se va da la ora 19:00, în urma unui spectacol de lasere inedit. Concursul se adresează atât companiilor, cât și persoanelor fizice, adulți și copii.

Participanții trebuie să coboare pe o sanie senzațională, confecționată de ei cu umor și imaginație. Se vor acorda premii pentru: cea mai trăsnită sanie, cea mai trăsnită echipă și echipa cu cel mai bun show. După finalizarea cursei, se dă frâu liber muzicii, distracției, dar și altor concursuri: „Guitar Hero în Aer” sau „Miss Cursa Trăsniților”.

 

6 Februarie 2016 – Concert al Filarmonicii Brașov, pe pârtia Bradul Poiana Brașov

Filarmonica Brașov oferă un dar extraordinar melomanilor aflați pe pârtie în data de 6 februarie 2016, un concert surpriză sub bagheta dirijorului Ovidiu Dan Chirilă.

Spectacolul se va desfășura la baza pârtiei Bradul, începând cu ora 19:00. Programul include compoziții românești extrem de cunoscute pentru pasionați.

 

13 februarie 2016 – Valentines Spirit, Poiana Brașov

Celebrarea dragostei se face, începând cu 13 februarie, pe pârtia Bradul. Iubirea și distracția se împletesc pentru pasionații de sporturi de iarnă. Toți îndrăgostiții sunt invitați să participe la concursul de schiuri pe cupluri, să danseze în clăpari și să se bucure de multe alte suprize.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top