Skip to main content

Autoritatea Națională pentru Turism și șase companii românești din domeniul turismului participă, în perioada 28-30 noiembrie a.c., la Târgul de Turism ”Tour&Travel” ce se desfășoară la Varșovia , în Polonia.

 Participarea la evenimentul de la Varșovia se înscrie în campania de promovare a României ca destinație turistică și asigură o foarte bună difuzare a informației despre oferta turistică a României pe întreg teritoriul României.

 Standul României, amenajat de către Autoritatea Națională pentru Turism, a obținut la cea de a 21-a ediție a Târgului de turism ”Tour&Travel” un premiu în cadrul concursului Homo Turisticus pentru cel mai original și profesionist stand.

Manifestarea funcţionează ca o bursă de contacte între furnizorii de servicii din diverse țări și firmele poloneze, facilitând accesul celor interesați la cele mai noi informații din domeniu și fiind un bun prilej de prezentare a celor mai noi informaţii din branşă.

Președintele ANT, Răzvan Filipescu, este prezent la Târgul de Turism ”Tour&Travel” și în următoarele două zile va avea o serie de întâlniri cu vicepreședintele Organizației pentru Turism a Poloniei, Elżbieta Wąsowicz Zaborek, secretarul general al Camerei de Turism a Poloniei, Tomasz Rosset, directorul Institutului pentru Turism, dr Krzysztof Łopaciński, președintele Agenţiei Poloneze pentru Dezvoltarea Turismului, Michał Nykowski.

De asemenea președintele Autorității Naționale pentru Turism va participa la manifestările ocazionate de sărbătorirea Zilei Naționale a României la Varșovia.

Printre invitaţii la eveniment se numără reprezentanţi ai Preşedinţiei, Parlamentului şi Guvernului Poloniei, ambasadori, diplomaţi, formatori de opinie, jurnalişti.

Evenimentul, la care se estimează participarea a aproximativ 400 de persoane, va cuprinde un concert al violonistului de renume mondial Alexandru Tomescu, câştigător a numeroase premii naţionale şi internaţionale la festivalurile internaţionale de muzică clasică.

Compartiment Comunicare, Relatii Externe si Protocol

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top