Skip to main content

 Preţuri între 159 și 259 de lei pentru 2 nopți de cazare în Bucureşti în decembrie.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), împreună cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), lansează începând cu 6 decembrie programul special  "Weekend în Bucureşti", la tarife cuprinse între 159 şi 259 de lei pentru două nopți de cazare la hoteluri de 2, 3 şi 4 stele.
 
Pentru această ediţie, tarifele maximale* sunt:

Hotel 4*: 259 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc în camera dubla)
Hotel 3*: 199 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc în camera dubla)
Hotel 2*: 159 lei/pers (2 nopti cazare cu mic dejun/loc în camera dubla)
*Tarifele conţin comisionul de maxim 10% care va fi cedat agenţiilor de turism.
 
Tarifele practicate în cadrul programului special ”Weekend în Bucureşti” sunt cu aproximativ 65% mai mici decât tarifele pe care le regăsim la recepţiile hotelurilor.
 
Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, sejurul trebuie să se desfăşoare în weekend-urile 6-8 decembrie 2013, 13-15 decembrie 2013 şi 20-22 decembrie 2013. Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turisti direct de către hotelurile participante la acest program, iar solicitarile vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie.
 
Lista hotelurilor participante şi datele de contact se găsesc la adresa www.fptr.ro, iar lista agenţiilor de turism înscrise, la adresa www.anat.ro.
 
In prezent sunt puse la dispoziţia turiştilor aproape 200 de locuri pe serie, dar se aşteaptă ca şi alte hoteluri să se înscrie în program. 
 
       În această perioadă, Bucureştiul găzduiește o serie de evenimente, targuri, manifestări stradale, expoziții și concerte la care mulţi dintre români îşi doresc să participe. Prin iniţiativa lansării programului "Weekend la Bucureşti", Capitala ar putea deveni o destinaţie "city-break", vizitată şi de turiştii români la sfarşit de săptămînă. Din cauza timpului limitat, toţi cei care sunt în căutarea celor mai inspirate cadouri de Crăciun pot alege să petreacă un weekend în Bucureşti, la tarife preferenţiale, mai ales că programul în perioada sărbătorilor de iarnă este unul foarte variat pentru toate gusturile şi pentru toate varstele. Pentru cele mai bune alegeri în materie de targuri, concerte şi spectacole puteţi consulta agenda de evenimente accesand link-ul: http://www.fptr.ro/programe-fptr/weekend-in-bucuresti.aspx pe care FPTR a realizat-o pentru lansarea acestui program special.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top