Skip to main content
  Sâmbătă, 22 ianuarie 2011, se va schia pentru prima dată pe nocturnă în resortul Arena Platoş, situat în Poiana Poplăcii, la 1 kilometru de intrarea în Păltiniş.
După deschiderea celei de-a doua pârtii a complexului, pârtie destinată schiorilor începători, Arena Platoş inaugurează sâmbătă instalaţia de nocturnă. Astfel, schiorii şi snowboarderii prea ocupaţi în timpul zilei vor avea posibilitatea să schieze şi după lăsarea serii, în fiecare miercuri şi sâmbătă. Instalaţia de nocturnă va fi funcţională în aceste zile între orele 19 şi 22.
Însă sâmbătă va fi o zi ceva mai specială. Prima tură pe nocturnă va fi una foarte distractivă. Dacă nu aţi schiat niciodată legat de un alt schior, o să aveţi ocazia. Dacă sunteţi convinşi că puteţi duce un ou într-o linguriţă pe placă, dintr-un capăt într-altul al pârtiei, o să vă puteţi testa echilibrul. Sau cum ar fi să schiaţi într-un picior după un shot de Jagermeister? Pe nocturnă, schiorii şi snowboarderii vor putea participa la o grămadă de concursuri, toate premiate cu ski-pass-uri, shot-uri pentru încălzire şi premii simbolice în obiecte.
Iar la final, riderii care mai au voce şi energie sunt invitaţi la primul karaoke party în apres-schiul resortului, ideal pentru o petrecere de pomină la sfârşitul unei zile pe pârtie.
Accesul la pârtia Arena Platoş se poate face şi cu mijloacele de transport în comun. Ski-bus-ul Arena Platoş pleacă din Sibiu, de luni până vineri, la orele 9 şi 14 iar în weekend la orele 9, 12 şi 15. Miercurea şi sâmbăta, cei care doresc să schieze pe nocturnă pot pleca din Sibiu cu ski-bus-ul la ora 19. Din Păltiniş, ski-bus-ul pleacă, de luni până vineri, la orele 13 şi 18 iar în weekend la orele 11, 14 şi 18 iar miercurea şi sâmbăta şi la ora 23. Preţul unei călătorii este de 10 lei. De asemenea, societatea de transport în comun, Tursib, pune la dispoziţie transport cu plecări din Sibiu la orele 7, 11 şi 16 iar din Păltiniş la orele 9, 13:30 şi 17:30.
                      19.01.2011, ora 18:00
Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top