Skip to main content

Pârtia Lupului din Poiana Brașov este înzăpezită artificial

În curând se va schia la Poiana Brașov. Se lucrează intens cu tunurile de zăpadă artificială, de aseară au fost pornite tunurile care pregatesc zăpada.

Pârtia Lupului este prima care va fi deschisă, probabil că duminică va fi pregătită, iar instalația care va fi deschisă va fi Telescaunul Lupului, după care acțiunea de înzăpezire va continua cu Kanzel, Drumul Roșu și Sulinar

”Au fost temperaturi de minus 5 grade Celsius, respectiv temperaturi optime pentru a putea produce zăpadă artificială în zona Postăvarul. Instalațiile vor funcționa la capacitate maximă și sperăm să reușim înzăpezirea primei părți a Pârtiei Lupului, care este deservită de telescaunul cu șase locuri”, „Vom produce cât mai multă zăpadă artificială pentru a putea face și rezerve, care ne sunt necesare pentru crearea pantelor și umplerea denivelărilor care apar. Încă de acum două săptămâni am făcut testele pentru instalațiile de producere a zăpezii artificiale, care funcționează corespunzător și avem o rezervă suficientă de apă în bazin” a declarat Miklos Gantz.

 
 
Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top