Skip to main content

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) le-a pregătit o mulţime de surprize turiştilor care au mers la mare în acest week-end: vacanţe gratuite în România, nopţi de muzică house şi petreceri pe autostradă.

Distracţia a început încă de pe drumul spre mare. Turiştii care au mers cu maşina pe autostrada Bucureşti – Constanţa, vineri, 29 aprilie, între orele 11.00 şi 22.00, au putut face un popas în parcarea de la kilometrul 20. Ei au fost întâmpinaţi aici de organizatori, MDRT şi Bilbor, cu  muzica antrenantă, cu băuturi răcoritoare şi apă minerală oferite gratuit.

Mai mult, turiştii aflaţi pe autostradă au putut participa la tombola Redescoperă România, unde au şansa să câştige una din cele 10 vacanţe în România, pentru două persoane, oferite de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, cu sprijinul operatorilor economici şi al asociaţiilor care activează în domeniul turistic. Pentru a participa la tombolă, participanţii şi-au lipit pe maşina personală autocolantul cu brandul turistic al României, au completat talonul de pe verso şi l-au depus în urnele speciale.

Tombola Redescoperă România a continuat şi pe litoral. Autocolantele şi taloanele de concurs au putut fi găsite pe durata întregului week-end la staţiile de plecare – sosire ale telegondolei de la Mamaia, la festivalul Sunwavefest 09 şi la recepţiile unor hoteluri de pe întregul litoral.

Marea extragere a câştigătorilor celor 10 vacanţe în România, pentru două persoane, se va desfăşura în cursul acestei săptămâni la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Tot în acest weekend, tinerii, şi nu numai, au putut participa la trei nopţi de muzică house. Într-un cort amenajat pe plaja din Mamaia, în fiecare noapte a acestui weekend, DJ de top au mixat în cadrul festivalului Sunwavefest 09, iar muzica house a fost la ea acasă. Cei mai buni dansatori au primit materiale promoţionale din partea MDRT şi au putut câştiga vacanţe în România, participând la tombola Redescoperă România. Festivalul de house, Sunwavefest 09, a fost susţinut, la nivel de imagine, de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Toate acţiunile desfăşurate anul acesta pe litoral şi susţinute de MDRT au fost finanţate din fonduri private de companii care doresc să promoveze imaginea turismului românesc.

02.05.2011, ora 10: 30

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top