Skip to main content

Litoralul pentru Toti, editia de toamna 2013

 

 

11000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

       Astazi, 2 septembrie 2013, a inceput editia de toamna a Programului Special  "Litoralul pentru Toti".
      Acest program se adreseaza in special persoanele cu posibilitati materiale reduse pe care patronatele din turism doresc sa le ajute prin sustinerea si continuarea programelor speciale.
       In derularea programului “Litoralul pentru Toti” se implica, din pacate, doar patronatele din turism, tarifele de vanzare fiind de multe ori sub costurile de exploatare. Desi nu exista niciun suport din partea Guvernului, a Primariilor sau a CFR-ului cu privire la reducerea taxelor aferente acestui program sau a biletelor de calatorie, acest proiect continua si in aceasta toamna fiind o obligatie morala fata de romanii care asteapta sa se inscrie in fiecare editie pentru a profita de tarifete scazute.
        Chiar daca puterea de cumparare a romanilor a scazut, pe langa tarifele mici, exista  si alte motive care ne indreptatesc sa ii incurajam pe romani sa isi petreaca vacanta in aceasta perioada in Romania. Prognoza meteo este favorabila pentru toata perioada in care se va desfasura acest program, iar cei aflati inca in vacante fie elevi sau studenti pot profita din plin de vremea insorita de pe litoral si in luna septembrie. 

Tarifele maximale propuse pentru oferta  speciala pentru 6 nopti de cazare (TVA inclus 9%):   
205 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun
235 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun
265 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun
315 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun  
425 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun  
485 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun  
605 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun  

 
Tarifele maximale propuse pentru sejururi All Inclusive de 5 nopti / persoana ajung pana la:
Hotel 3* ALL INCLUSIVE  : 765 lei / 5 N /  pers.
Hotel 4* ALL INCLUSIVE  : 875 lei / 5 N /  pers.
Hotel 5 *ALL INCLUSIVE   :  985 lei / 5 N /  pers. 
                       
        Pana acum s-au inscris in program 35 hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 2828 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vandute in peste 75 de agentii din toata tara, ceea ce inseamna ca  la sfarsit de sezon estival 2013 cel putin 11000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse. Pentru prima serie locurile au fost vandute in proportie de 80% in Mamaia si 60% in Sudul litoralului.
Detaliile privind hotelurile si agentiile incluse in acest program se gasesc pe site-ul: www.fptr.ro,  www.anat.ro, www.asociatia-litoral.ro.
Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top