Skip to main content

Sâmbătă, 27.12.2014 Predealul a fost în mare sărbătoare cu ocazia deschiderii sezonului de schi 2014-2015, ocazie cu care au fost bifate mai multe evenimente unice pentru staţiunile  din România.

Parada lui Moş Crăciun şi Lumea Disney

Într-un decor de basm, cu multă zăpadă, a debutat Parada lui Moș Crăciun care a parcurs traseul spre pârtia de schi. Caravana cu care alegorice a pornit din  Piaţa Gării pe DN 1 până la Pârtia de schi Clăbucet. Pe parcursul paradei, realizatorul de emisiuni radio, Ştefan Lungociu a întreţinut atmosfera. Un moment aparte l-a reprezentant reacţia multor conducători auto aflaţi în trafic pe DN 1 dar şi turişti care s-au alăturat paradei. Caravana Santa Claus de la Coca Cola  a fost compusă din 3 care alegorice, fiecare car având personaje animate din lumea Disney.

Start la schiat!

În cadrul evenimentului de deschidere a sezonului de schi, începând cu ora 17:00, pe pârtia Clăbucet au avut loc demonstraţii specifice sporturilor de iarnă, susţinute de formaţia Salvamont Predeal, jandarmi montani, vânători de munte şi monitori de la şcolile de schi din staţiune.

Pe pârtia Clăbucet s-a amenajat Căsuţa lui Moş Crăciun, unde copii sunt invitaţi la atelierul de creaţie şi vor avea parte de o serie de activităţi distractive. Cei mici îşi vor putea face Selfie cu Moş Crăciun.

Staţiunea Predeal are un imn oficial

La baza pârtiei, atmosfera a fost întreţinută de Andreea Bălan, Denisa şi Shift. Un alt moment special l-a reprezentat lansarea imnului oficial al staţiunii Predeal care a fost compus şi interpretat de Shift.

"Haide vino,

 Haide vino,

la la Predeal,

Peisajul ireal"

Evenimentul s-a încheiat cu un foc de artificii şi coborârea monitorilor şi vânătorilor de munte cu torţe aprinse.

Baza nouă pentru Salvamont

În cadrul festivităţilor prilejuite de deschiderea oficială a sezonului de schi 2014-2015 la Predeal, un moment festiv l-a reprezentat tăierea panglici noului sediu pentru Serviciul Salvamont Predeal.

Mai multe aici

Înformaţii despre starea pârtiilor de schi din Predeal se pot obţine la legătura de mai jos

Info Schi Predeal

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top