Skip to main content

World Snow Day la Ski Resort Transalpina

Invazia piticilor pe pârtii” – 18 ianuarie 2015

 

 

 

Ziua Internationala a Zapezii s-a bucurat de o avalansa de zambete fericite ale celor peste 200 de copii participanti, prezenti pe partiile domeniului Ski Resort Transalpina.

Am inregistrat un record pentru o zi de duminica: peste 1 600 de turisti au venit la Transalpina de World Snow Day.

Scopul evenimentul din 18 ianuarie, acela de a da posibilitateatatea copiilor si familiilor acestora sa exploreze si sa experimenteze bucuria zapezii prin jocuri si concursuri specifice iernii, se pare ca a fost atins. Pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 – 14 ani, au fost oferite, gratuit, lectii de initiere in tainele sportului de iarna, precum si transportul pe instalatiile de cablu. Monitorii care s-au ocupat de copii sunt de la Scoala de Ski&Snowboard – SRT.

Toti copiii pana in 14 ani au primit tricouri, jucarii, rucsaci, ochelari de schi, caciulite, sosete de schi si multe altele, toate ca sa le aduca aminte de prima editie a World Snow Day la Ski Resort Transalpina.

Copiii nu au regretat nici o secunda ca au neglijat pentru o zi jocurile electronice si site-urile de socializare. Ei au aflat, in workshop-uri scurte si distractive, care sunt beneficiile practicarii sporturilor de iarna pentru sanatate, ce inseamna securitatea pe partie de ce trebuie sa avem grija de mediul inconjurator si in ce fel facem acest lucru. Echipa Salvamont Valcea le-a prezentat, intr-un mod inedit si atractiv principalele reguli de echipare si comportament pe partie.

Demonstratiile de maiestrie ale tinerilor din echipa project:RIDE, cei care au animat atmosfera in cadrul snow-park-ului AMP, au constituit alte momente speciale ale zilei. Intalnirea cu celebrul sportiv Tomi Coconea a atras atentia tuturor, de la cei mai mici pana la cei mai mari.

Maestru de ceremonii si responsabil cu buna dispozitie a fost actorul Cosmin Selesi.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Radio 21.

Partenerii nostri sunt: ORANGE Romania, Scoala de Ski SRT, project:RIDE, Switch! Ski’n’Surf, Snow Fest, Fischer Romania.

Pentru detalii referitoare la tarife, localizare, dotari: www.trans-alpina.ro

 

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top