Skip to main content

Get ready to be inspired la Târgul de Turism al României

Autoritatea Națională pentru Turism pregătește pentru Târgul de Turism al României un proiect îndrăzneț și diferit, care învăluie vizitatorul și îi stimulează toate cele 5 simțuri, prin intermediul tehnologiei de ultimă generație. Toate sub sloganul „Get ready to be inspired!”

Astfel, în standul Autorității Naționale pentru Turism, aflat în pavilionul C3, vizitatorii sunt invitați să trăiască o experiență hi-tech multisenzorială, fiind create zone speciale, în care, prin intermediul mai multor gadgeturi, aceștia vor putea reconstitui imaginea unor castele celebre din România sau pot interacționa cu decorul virtual interactiv al standului.

Un alt element atractiv al standului va fi reprezentat de experienta Vizit Bad, proiect care reușește să atragă susținători datorită metodei sale de promovare, live, cu ghizi profesioniști care interacționează direct cu turiștii.

Pe lângă elementele de promovare high-tech, în standul ANT vă așteaptă și alte surprize, printre care Ateliere de cusut pe Tablă, oferite de Metal Creativ, degustări de produse tradiționale precum și momente artistice inedite.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top