Skip to main content

Gala Turismului Românesc, Grand Hotel Phoenicia, București 

Gala Turismului Românesc este un eveniment ce promovează turismul din România, având scopul de a  stimula investitorii din industria turistică, evidențiind și promovând realizările acestora. În cadrul Galei Turismului sunt premiate cele mai reprezentative locații și servicii de turism de pe tot teritoriul României și sunt acordate premii de excelență pentru realizările remarcabile ce contribuie la dezvoltarea și promovarea turismului.

Evenimentul, organizat de FashionTv România în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism și  Federatia Patronatelor din Turismul Românesc-FPTR, a fost programat în mod special pe 17 noiembrie 2016, întrucât această dată marchează debutul ediției de toamnă a Târgului de Turism al României 2016, ocazie cu care cei mai importanți reprezenanți ai turismului vor fi reuniți la București.

La ediția din acest an a Galei Turismului Românesc vor participa cei mai importanți designeri din România, printre care Cătălin Botezatu, designeri internaționali, artiști de renume național și internațional și jurnaliști de la cele mai reprezentative trusturi de presă (PRO TV, Antena, Prima TV, Kanal D).

Președintele Autorității Naționale pentru Turism, doamna Anca Pavel-Nedea, va fi prezentă la eveniment alături de ambasadorii turismului românesc, invitați de onoare ai Galei Turismului Românesc 2016.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top