Skip to main content

Plimbarea cu caiacul este o activitate relaxanta, usor de invatat si recomandata pentru toate varstele. Organizarea unei astfel de aventuri presupune stabilirea traseului, asigurarea echipamentului necesar, incepand cu caiace si canoe rezistente si terminand cu echipamentul de protectie, castile si vestele de salvare. 

Care sunt locatiile ideale pentru caiac-canoe?

  • Expeditii cu caiacul in Delta Dunarii. Delta Dunarii este o locatie recunoscuta in toata Europa pentu peisajele naturale spectaculoase si numeroasele specii de pasari ce traiesc in aceasta zona. O tura cu caiacul in Delta Dunarii necesita punerea la dispozitie a unui echipament adecvat, care sa includa caiac, pedale si veste de salvare, corturi de dormit, iar traseul ar presupune parcurgerea a 10 – 15 km pe zi.
  • Ture cu caiacul pe Dunare. Un traseu cu caiacul pe Dunare va fi o experienta pe care nu o vei uita prea curand. Pentru o astfel de expeditie vei avea nevoie, pe langa caiac, pedale si echipament de protectie, de apa, hrana, echipament de campare si imbracamite adecvata.
  • Plimbari cu caiacul in Delta Neajlovului. Delta Neajlovului este localizata la sud de Bucuresti, la o distanta de 30 de kilometri. Locul este renumit pentru fauna si flora similare celei din Delta Dunarii. Este cea mai interesanta locatie din apropierea Bucurestiului pentru o plimbare cu caiacul.
  • In Bucuresti. Plimbarile cu caiacul pot fi organizate si pe lacurile din Bucuresti sau din apropiere. Lacurile Snagov, Herestrau, Floreasca sau Colentina sunt cateva exemple de locatii unde pot fi organizate astfel de evenimente. Te poti bucura de o activitate inedita alaturi de prieteni sau familie.
  • Ture cu caiacul pe Marea Neagra. Exista o mare varietate de activitati si sporturi nautice ce pot fi organizate pe litoralul romanesc, iar turele cu caiacul sunt unele dintre cele mai placute si mai relaxante. Te poti bucura, de asemeni si de plimbarile cu iahtul, cu velierul sau ture cu scuterele de apa.

Daca vrei sa petreci o vacanta de neuitat alaturi de prieteni sau familie si vrei sa te informezi cu privire la ofertele disponibile pentru plimbari si expeditii cu caiacul, acceseaza pagina http://www.greenadventure.ro/activitati/caiac-canoe

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top