Skip to main content

Conferința ”Turismul în Munții Făgărașului în context național și european”, Făgăraș

Conferința își propune să analizeze evoluția turismului în Munții Făgărașului începând de la 1880 și până astăzi, împreună cu infrastructura aferentă și să schițeze soluții pentru dezvoltare durabilă în viitor.

Expunerea beneficiază de o documentare istorică de excepție, de informații recente, culese în timpul  expediției ”Via Carpatica” pe crestele Carpaților din Serbia până în Austria cât și de expertiza oferită prin proiectul ”Conectarea României la rețeaua de poteci turistice europene de lungă distanță” proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene la Uniunea Europeană extinsă, proiect realizat de Asociația SKV în parteneriat cu Asociația Schweizer Wanderwege.

Conferința va cuprinde și prelegeri despre Convenția Carpatică,destinațiile de eco-turism, zonele protejate și valorificarea potențialului de drumeție din zona Colinelor Transilvanei.

Cu această ocazie in Cetate va fi organizată și o expoziție de fotografii vechi de peste 100 de ani cu peisaje montane din Carpați.

Organizator: Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor SKV

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top