Skip to main content

COMUNICAT DE PRESĂ

TÂRGUL DE TURISM VACANȚA

Iasi, 3 aprilie 2014

Târgul de Turism “Vacanța”, organizat în weekendul 28-30 martie 2014 la Palas Mall Iași de către Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) a fost un eveniment de succes atât pentru organizatori și participanți, cât și pentru vizitatori.

În cele trei zile de târg, expozanții și-au prezentat ofertele și pachetele pentru sezonul estival 2014: 9 agentii de turism (Eximtur, Mareea, Paralela 45, Kusadasi, Eurolines TUI Travel Center, Malta Travel, Travis Tourism, Travel 4You, Marion Turism, Icar Tours), un grup hotelier (Phoenicia Hotels & Resorts), două companii aeriene (Tarom si Blue Air), Aeroportul Iași, Primaria Iași, Muzeul Vinului din Hârlău, Comuna Frumușița din Galați. Evenimentul s-a mai bucurat de prezența cu stand a Autorității Naționale pentru Turism si a Organizației Elene de Turism.

Peste 10.000 de vizitatori au obținut cele mai bune oferte de vacanță pentru acest sezon. Cele mai dorite destinații au fost: Grecia, Turcia, Malta, Spania, Italia, litoralul românesc și Delta Dunării. Ieșenii au mai fost interesați și de oferte pentru petrecerea lunii de miere.

Partenerii media ai evenimentului au fost: Kiss FM, Ziarul de Iasi, Infotravelromania.ro

Partener de comunicare: tourismcommunication.ro

 

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top