Skip to main content

 COMANDAMENT DE IARNĂ INSTITUIT DE MDRT

În vederea verificării serviciilor turistice din stațiunile montane, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului instituie, în perioada 20.12.2010 – 20.01.2011, un Comandament de iarnă.


Inspectorii Direcției Control, Verificare și Monitorizare Turistică din cadrul MDRT vor verifica, cu precădere, respectarea prevederilor legale privind amenajarea, omologarea, întreținerea și exploatarea pârtiilor și traseelor de schi pentru agrement din stațiunile turistice din Regiunea Centru I (jud. Brașov) și Regiunea Sud (jud. Prahova).


De asemenea, inspectorii MDRT vor continua să efectueze controale tematice în structurile de primire turistice (hoteluri, moteluri, pensiuni turistice, restaurante), atfel încât turiștii să poată beneficia de servicii de calitate.


Sediul Comandamentului de iarnă va avea regim de permanență pe toată durata sărbătorilor de iarnă și va funcționa la Centrul de Informare și Promovare a Turismului din stațiunea Predeal, strada Intrarea Gării, nr. 1.


Sesizările și reclamațiile turiștilor pot fi făcute apelând gratuit numărul de telefon 0800.868.282, valabil pentru toate rețelele de telefonie.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top