Skip to main content
Pentru România, 2013 poate fi un an de exceptie, având în vedere că țara noastră – este gazda FOTE. Dacă vom ști să fructificăm la maxim acest eveniment vom avea satisfacții dintre cele mai mari.
Pentru noi FOTE 2013 este o oportunitate foarte mare de a ne promova turistic dar și sportiv. România are o sanșă foarte mare de a deveni o destinație turistică de referință în perioada sezonului rece. 
Nivelul cerințelor în materie, sperăm să mobilizeze percepția autorităților, administratoriilor și proprietarilor de pârtii de schi din țară, că numai  prin investiții serioase și continuue putem spera la succesul altor țări cu tradiții și nume în domeniul sporturilor de iarnă.
Cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret din România se va desfășura  în Municipiul  Braşov şi în alte două oraşe din judeţul Braşov, Râşnov şi Predeal, între 17 şi 22 februarie 2013. De altfel toate probele  se vor desfășura în locații situate în județul Brașov: Poiana Brașov, Municipiul Brașov, Predeal, Râșnov și Fundata.
Participanţii se vor întrece la opt probe sportive: Schi Alpin, Schi Fond, Biatlon, Hochei pe gheaţă, Patinaj Artistic, Patinaj Viteză, Sărituri cu schiurile şi Snowboarding.

Probele de concurs din cadrul FOTE 2013 se vor organiza în următoarele locații:

Schi Alpin Poiana Brașov Partia de ski Subteleferic
Schi Fond Predeal Valea Râșnoavei
Sărituri cu schiurile Râșnov Valea Carbunării
Patinaj viteză Poiana Brașov Patinoarul Poiana Brașov
Hochei pe gheaţă Brașov Patinoarul Olimpic Brașov
Patinaj artistic Poiana Brașov Patinoarul Poiana Brașov
Biatlon Fundata Cheile Grădiștei
Snowboarding Predeal Clăbucet Sosire.

02.01.2013, ora 10:00

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top