Skip to main content

Ziua Stațiunii Mamaia -110 ani la Mamaia – O Poveste fără Sfarsit

15 August – Ziua Stațiunii Mamaia

Asociația Litoral – Delta Dunării marchează ziua Stațiunii Mamaia, cu un eveniment de nota 110. 
Mamaia continuă să fie o legendă istorică pentru Constanța, având o evoluție pe care au trăit-o, de-a lungul celor 110 ani de existența, milioane de turiști, constănțeni, personalități, care, vară de vară, au gustat din culoarea distracției și a mării care se îmbină perfect cu cerul. 
Luni, 15 august, Asociatia Litoral – Delta Dunarii organizează pe scena de la Piațeta Cazino, “110 ani la Mamaia – O Poveste fără Sfarsit”, eveniment care va oferi turiștilor și constănțenilor momente de teatru, un concert marca Draghici Damian & Brothers și multe alte surprize.
“In 1906 avea să se nască perla de la malul mării, frumoasa noastră stațiune Mamaia, care, anul acesta, ajunge la incredibila vârstă de 110 ani. Scopul stațiunii rămâne același și peste ani, toate eforturile de promovare și dezvoltare îndreptându-se spre turiștii români, străini și, bineînțeles și constănțenilor noștri. Este de fapt ziua tuturor celor care, an de an, aduc un aport considerabil dezvoltării și evoluției stațiunii, agenților economici și tuturor partenerilor și membrilor Asociației Litoral – Deltă Dunării, care au același tel, atragerea turistilor în fiecare sezon estival. Anul acesta, aducem pe scenă de la Piațeta Cazino nume consacrate din muzică și teatru, eveniment la care sunt așteptați toți cei prezenți în perioada aceea în vacanță sau concediu în stațiunea Mamaia. Evenimentul completează calendarul de evenimente Mamaia Style al Asociației Litoral – Delta Dunării și este finanțat din taxa de promovare a agenților economici Mamaia- Satul de Vacanță. Ne bucurăm să anunțăm acest eveniment, organizat pentru primul an de către Asociația Litoral – Delta Dunării și pe această cale, adresăm invitația la eveniment tuturor turiștilor, agenților economici și hotelierilor pe care îi așteptăm să ia parte la serbarea stațiunii Mamaia.”

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top