Skip to main content

Zăpadă din belșug în Parâng

Aproximativ 50 cm este stratul de zăpadă în Munții Parâng, chiar dacă sezonul de schi este programat să înceapă, abia în data de 15 decembrie,  Administratorii domeniului schiabil Parâng au amenajat cu ratrakul pârtiile A și Sub telescaun, încercând să păstreze zăpada într-un strat cât mai compact dar și a oferi siguranță schiorilor care deja s-au aventurat pe pârtii.

Telescaunul vechi poate fi utilizat, între orele 09:00- 15:30 (ultima urcare). Miercurea este zi de revizie. Celelalte pârtii de schi sunt încă impracticabile, stratul de zăpadă este încă insuficient sau zăpada este prea moale.

Administratorii domeniului schiabil atrag atenția celor care urcă în Parâng că muntele îi așteaptă cu zăpadă, pentru bulgăreală, săniuș, poze, imagini de vis, dar schiatul în adevăratul sens al cuvântului încă nu este posibil.

Start la ski la Azuga, Straja si Rânca

Se fac pregătiri intenes pe pârtiile Începători din Azuga, pârtiile de la Straja si Rânca, dacă temperaturile nu vor crește în acest sfârșit de săptâmănă, toate cele 3 stațiuni vor deschide sezonul de schi. La Straja se fac demersuri pentru a se porni Telegondola, mai devreme față de data stabilită inițial de 15 decembrie.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top