Skip to main content

                                                                        “Colors of Christmas”

Weekend-uri colorate la Târgul de Crăciun din Sibiu

Weekend-urile la Târgul de Crăciun din Sibiu sunt pline de culoare. “Colors of Christmas” prezintă în fiecare weekend din perioada Târgului deosebite spectacole tematice într-o paletă bogată și colorată.

Primul weekend stralucește în nuanțe aurii. În 21 noiembrie ora 19 sibienii și turiștii sunt invitați la inaugurarea Târgului de Crăciun din Sibiu și la show-ul exploziv marca Stefan Banică, Crăciun Rock’n’Roll, care va da strălucire maximă serii. Weekend-ul AURIU, continua tot în genul rock’n’roll, sâmbătă seara, în data de 22 noiembrie ora 19, în acordurile trupei Joy Band.

În weekend-ul ROȘU va avea loc “Festivalul de datini și obiceiuri” un spectacol folcloric cu muzică și dansuri tradiționale, realizat în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA – sâmbătă, 29 noiembrie, începând cu ora 15:00. Duminică, 30 noiembrie, ora 19:00, Cornelia Tihon, artista cunoscută pentru interpretarea diferitelor genuri muzicale la peste 25 de instrumente, invită publicul la concertul de excepție „Christmas Around The World”.

De Ziua Națională, în data de 1 decembrie, Camelia Cosma Stoiță, Traian Stoiță și Sebastian Stan vor colinda românește alături de Ansamblul Artistic Mărginimea.

Weekend-ul ALBASTRU îl aduce în Piața Mare pentru cei mici pe Moș Nicolae și un inedit spectacol de iluzionism, oferit de partenerii evenimentului, Unimat. Duminica e rezervată colindelor tradiționale românești și cântecelor de Crăciun internaționale, începând cu ora 19:00, într-un concert susținut de Gino, interpret, instrumentist și compozitor.

Weekend-ul VERDE aduce pe scena Târgului de Crăciun din Sibiu o voce originală. În 13 decembrie, la ora 19:00, Nicole Cherry invită vizitatorii la un concert special, iar duminică, începând cu ora 19:00, vizitatorii au ocazia să devină artiști pe scena Târgului într-un concert savuros de Christmas Karaoke.

Seria evenimentelor Colors of Christmas se încheie cu Weekend-ul ARGINTIU alături de invitatul special al copiilor, Moș Crăciun, care îi așteaptă pe cei mici sa urce pe scena de sub brad pentru a-și spune dorințele in seara de 20 decembrie, iar duminică, 21 decembrie, coruri din Sibiu ne vor pregăti să întâmpinăm Crăciunul în acorduri de colind.

Proiectul cultural care îmbină toate atracțiile din perioada Târgului de Crăciun din Sibiu se numește Colors of Christmas și este organizat de Asociația Events for Tourism în parteneriat cu A1 Events și municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, an în care Sibiul a deținut titulatura de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun din Sibiu a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Colors Of Christmas este un proiect cultural inclus pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top