Skip to main content

   Începând din 1 mai 2010 Mocăniţa cicrula, în zilele de joi, vineri, sâmbătă şi duminică. Acest program este valabil pentru perioada 1 mai – 30 iunie a.c..

 Traseul propus este până la Paltin, 21.6 km distanţă de oraşul Vişeu de Sus.

 Plecarea se face de la ora 8:30 din gara CFF Vişeu de Sus. În jurul orei 10:30 la Paltin se face o pauză de prânz. Sosirea în oraşul Vişeu de Sus este la ora 14:00/15:00. Orele sunt orientative.

  * Începand cu 1 iulie și până în 12 septembrie vă puteți bucura de călătorii cu Mocănița în fiecare zi.Trenuri cu abur vor pleca în fiecare dimineață și vor străbate frumoasa vale a Vaserului pentru a vă duce până la stația Paltin în mijlocul unei naturi sălbatice.

Pentru informații exacte despre program și tarife accesați : mersul trenurilor & tarife

   Gara istorică a Căii Ferate Forestiere, „Gara CFF“ se află pe Strada Cerbului Nr. 5, pe terenul gaterului de demult al statului „Viseuforest“, în spatele unei porţi glisante mare şi galbenă. Deocamdată nu există din centru indicatoare spre gară, însă puteţi să întrebaţi trecători de „Mocăniţa“, „Gara CFF“ sau „Vişeuforest“.

 Aici găstiţi în fiecare zi (cu excepţia duminicilor) un birou pentru informaţii, care vă oferă informaţii şi sfaturi personale în diferite limbi despre:

  • Mersul trenurilor şi zilele în care circulă Mocăniţa
  • Trenuri-charter şi speciale
  • Posibilităţi de cazare şi cumpărături
  • Trasee pentru drumeţii
  • Obietive tursitice
  • Intermediere de ghid turistic etc

 

În gară se vinde, pe lângă bilete, şi băuturi, suveniruri (vederi, cărţi, etc.) şi hărţi. O parcare păzită, toalete curate, un cafebar primitor cu grădină şi posibilităţi de campare pentru caravane şi corturi completează serviciile turistice de la gara CFF.

Mai multe si rezervării

http://www.cffviseu.ro/ro/index.html

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top