Skip to main content

Vacanță cu pirați  la Mamaia

Hotelul Bicaz din Mamaia va fi primul cu destinatie tematica de pe litoralul romanesc, iar activitatea si amenajarile sunt inspirate din pelicula "Pirații din Caraibe".  Bicaz Pirates Resort Mamaia  este un hotel tematic unic, în spiritul aventurii, ideal pentru famillile cu copii. 

Hotelul Bicaz din Mamaia va reintra din acest sezon estival  în circuitul turistic. El va fi rebrănduit și reclasificat de la două la trei stele. Noua unitate hotelieră se va numi „Hotel Bicaz Pirates Resort“ și va avea 158 de camere și 8 apartamente, cu o capacitate de 300 de locuri.

Hotelul Bicaz a fost achiziționat la începutul acestui an de doi investitori din Galați, Dan și Cătălin Alexandrescu, cu aproximativ cinci milioane de euro de la BCR. Cei doi au deținut până anul trecut compania de condimente alimentare Alex&Comp, din care au vândut o parte din acțiuni.

„Hotelul nu era în circuitul turistic. Era cu circuit închis pentru angajații BCR. În ultima perioadă, au mai transmis și oferte către agenții, însă nu era în circuitul de business. Era scos la vânzare de câţiva ani“, a declarat pentru Adevărul Financiar președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin.

Vacanță cu pirați

 Tematica de vacanță este inspirată din seria „Pirații din Caraibe“. Restaurantul, barul și chiar locul de joacă pentru copii au tematica legată de povestea piraților.

Miniclub și loc de joacă pentru copii Parrot’s Land

Aventura începe încă de la recepție, amenajată în această temă, unde CoCo vă întîmpină cu salutul pirateresc. Pentru micii pirați, complexul Pirates Resort dispune de miniclubul și locul de joacă Parrot’s Land, astfel încât toți membrii familiei dumneavoastră să beneficieze de o aventură de neuitat.

Cei care promovează stațiunea Mamaia spun că tematica hotelului este una foarte bună. „Cred că va prinde bine un hotel cu tentă tematică. Afară se folosește publicitatea pe care o au anumite personaje din filme“, susține Corina Martin, președintele Asociației de Promovare Litoral – Delta Dunării.

Din prezentarea pentru sezonul din acestă vară, și ofertele sunt personalizate. „Totul va avea ca temă pirații. Personalul va avea și el costume inspirate din această temă“, a explicat Cătălin Alexandrescu, general manager al grupului Noy Business Tranzactions, compania din care face parte hotelul.

Te așteaptă Miniclubul și locul de joacă pentru copii Parrot’s Land, Jack’s Bar și nu în ultimul rând, Pirates Island, restaurant cu terasă pe malul mării, redecorat în spiritul poveștii noastre. Pentru confortul tău, am pregătit interioarele camerelor în așa manieră încât să te poți bucura de o vacanță de neuitat, iar în plan avem realizarea unei piscine, o adevărară oază de relaxare pentru tine și familia ta.

Pentru acest an, hotelul nu are servicii all inclusive anunțate în pachetele pe care le vinde, însă Alexandrescu a precizat că acest lucru va fi luat în calcul pentru viitor.

Hotelul Bicaz a fost construit după anii ‘;;;70, în zona de nord a stațiunii Mamaia, unde se găsesc, printre altele, și hotelurile Vega, Siret, Dorna sau Junona. Această zonă a fost dezvoltată de comuniști după 1970 cu scopul de a crea locuri de cazare noi, destinate în general turiștior străini.

"Este un hotel care are majoritatea camerelor cu vedere spre mare, este amplasat aproape pe plajă și beneficiază de restaurant și bar“, a mai precizat președintele ANAT, Aurelian Marin.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top