Skip to main content

Unde vom schia pe 1 Decembrie?

 

Mai mulți administratori de pârtii de schi au anunțat că intenționează să deschidă pârtiile în weekendul prelungit de 1 Decembrie. Dar nu este exclus ca într-un final să nu se schieze pe nici-o pârtie, având în vedere că zăpada depusă în mare parte este deja topită. Se mai anunță ceva precipitații dar slab cantitative la începutul săptămânii viitoare, cu toate acestea temperaturile rămân ridicate, ceea ce nu va garanta menținerea stratului de zăpadă.

 

Șureanu

Vă anunțăm cu bucurie că începând de vineri 01.12.2017 de la ora 10:00 se deschide un nou sezon la Domeniul Schiabil Șureanu. Chiar dacă în acest moment zăpada de pe pârtii nu este din abundență, va puteti bucura totuși de ea.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG pe pârtii sau la un pahar de vin în cele trei apres-schi-uri ale noastre ,a transmis administrația domeniului schiabil Șureanu!

 

Straja

De Ziua Națională se schiază gratuit la Straja!

Trebuie doar să aveți la voi tricolorul, sub formă de banderolă, sticker, insignă, etc.

Momentan este practicabilă doar pârtia Platoul Constaninescu 15-20 cm. 

Pret special la Telegondolă de 1 Decembrie – 5 lei, 

 

Arena Platoș Păltiniș

Deschiderea sezonului de iarnă 2017 – 2018!

1 Decembrie, #GetUnited 2017: aduce împreună toți prietenii Arenei Platoș Păltiniș, pentru a celebra deschiderea unui nou sezon de iarnă.

Activități distractive: Jam Session Ski & Snowboard Jibbing.

Ski & Snowboard jibbing platform: 
Down rail 
Down box
Gap to flat rail

Partyyyyy on, în Apres Ski Bar, cu: DJ STF

 

Cavnic

La Cavnic a nins cca 20 cm de zăpadă, dar deja este amenințată de razele soarelui. Telescaunul Roata 1 va funcționa de 1 decembrie și va fi deschis și apres skiul din vârful pârtiei Gufo Bar, chiar dacă pârtia nu va fi deschisă. Pentru această săptămână nu se anunță temperaturi ce permit producerea zăpezii artificiale și nici ninsori semnificative, dacă pârtia va fi funcțională de 1 decembrie depinde de starea vremii pentru săptămâna viitoare. 

 

Azuga

Update din 30.11.2017. Se va schia pe Cazacu Începători: 20-25 cm zăpadă

A început înzăpezirea artificială a pârtiei de schi Cazacu Începători se fac eforturi să fie acoperită și pârtia Sorica dar sunt slabe sanșe.

 

Poiana Brașov

Update. Se va putea schia de joi în Poiana Brașov, Platoul Postăvarul

Avand in vedere conditiile meteo favorabile, ninsoarea si vremea rece, care ne-a permis sa producem zapada artificiala, am luat decizia de a deschide, in minivacanta de 1 Decembrie, partiile din partea superioara a masivului Postavaru. Stratul de zapada masoara, in acest moment, aproximativ 50 de cm pe partie, cea mai mare parte fiind zapada naturala. De joi, 30.11, se va putea schia pe urmatoarele partii: partea superioara a Lupului şi a Drumului Rosu, Kantzel si Doamnei. Este pentru prima data, cel putin de la modernizarea domeniului schiabil, cand brasovenii si turistii se pot bucura de acest sport atat de devreme. Tot de joi vor fi puse in functiune si instalatiile pe cablu dedicate sezonului de iarna: telegondola si telescaunul Ruia”, a anunțat viceprimarul Brasovului, Laszlo Barabas.

 

La începutul săptămânii câteva zile au  fost pornite instalațiile de producere a zăpezii artificiale în partea superioară a masivului Postăvarului, până la stația inferioară a telescaunului Ruia. Momentan acestea sunt oprite, pentru că temperaturile au crescut, dar stratul subțirel depus se menține.

Conform administratorului domeniului schiabil, Dorin Dragoi, în momentul de față tunurile de zăpadă, lucrează pentru a acumula depozite de zăpadă pe pârtiile de schi Drumul Roșu, Lupului, Sulinar și SubTeleferic. 

 

Sinaia

Update

Mâine, 30 Noiembrie, se vor deschide 5 pârtii de schi la Cota 2000: Lăptici 1, Lăptici 2 și Variantă, Valea Dorului 1 și 2!

Restul domeniului schiabil este în curs de amenajare.

 

Pregătirile pentru sezonul de iarnă au început deja la Sinaia. Instalațiile de zăpadă artificială au pornit la Cota 2000, în Valea Soarelui, urmând ca, în funcție de temperatura aerului și precipitații, sezonul de schi să fie deschis, cel mai probabil, în prima jumătate a lunii decembrie.

 

Notă:  Știrea va suporta modificări în funcție de starea vremii și rapoartele venite din țară.

Deci fiți pe fază ! Vă vom ține la curent cu toate noutățile!

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top