Skip to main content

Snow tubingul este modalitatea perfecta de distractie pe timpul iernii. Snow tubingul consta in coborarea unei partii amenajate sau neamenajate intr-un colac gonflabil, special conceput. Acest sport este din ce in ce mai popular in randul tinerilor, dar, fiindca nu necesita experienta, poate fi practicat de oricine, indiferent de varsta. Unii entuziasti merg in vacante montane, special pentru a cobori dealuri si munti cu colacul “magic”.

Cateva sfaturi:

  • Imbraca-te bine! Nu ai vrea sa racesti si sa iti strici vacanta. Manusi, bocanci de iarna, sosete groase, fes si un costum de iarna calduros sunt tot ce ai nevoie pentru evita eventualul disconfort provocat de temperaturile scazute.
  • Urca-te cu colacul gonflabil sus pe deal si aseaza-te cat mai confortabil, pe spate, in mijlocul lui.
  • Ia-ti avant! Foloseste picioarele pentru a-ti lua avant pana cand colacul se va misca singur la vale. Odata ce ai reusit asta, strangeti picioarele si bucura-te de experienta. E super!
  • Pentru a schimba directia foloseste-ti corpul. Pentru a merge la stanga, apleaca-te putin spre stanga, iar pentru a vira la dreapta, apleaca-te putin spre dreapta.
  • Foloseste-ti picioarele pentru a incetini sau pentru a opri. Daca vrei sa opresti brusc, sa eviti orice obstacol, pune picioarele pe pamant cu forta pana cand colacul se opreste.

Daca iubesti iarna si sporturile de iarna, atunci snow tubingul este perfect pentru tine. Verifica conditiile atmosferice, ia-ti colacul  si hai pe partie! Adu-ti si prietenii ! Va veti distra la maxim. Colacul gonflabil este special conceput sa alunece bine pe partie, oferindu-ti senzatii tari si clipe de neuitat.

Ce mai astepti, urca in colacul gonflabil si hai la snow tubing!

Recomandarea noastra: Green Adventure organizeaza excursii de cateva zile pline de aventura si distractie, in care sporturile de iarna precum snow tubing, snow rafting, drumetii pe munte, nu lipsesc din program. Green Adventure se ocupa de organizarea intregului sejur: transport, cazare, colace gonflabile pentru practicarea snow tubing-ului si snow raftingului si echipamente de protectie…

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top