Skip to main content

 Abordam o sectiune/forma de turism mai noua in Romania – Turismul de aventura/activ.

Unele din aceste activitati denumite dupa unii sporturi extreme, dupa alti sporturi active.

E drept ca aceste activitati sunt la inceput la noi in tara iar o definitie clara a acestora nu exista, fiecare organizator de astfel de programe interpretand dictionarul dupa propria sa perceptie.

Noi nu dorim sa corectam, nici sa invatam pe altii, prin aceasta rubrica, misiunea noastra este sa popularizam acesta forma de turism iar cei angrenati intr-o astfel de activitate sa isi faca cunoscuta oferta.

Unele din aceste activitati prin profilul lor sunt desfasurate in echipa, iar daca sunt bine implementate si respectat programul acestea pot duce la rezultate mult mai bune decat aceea a unei mariri de salariu, avansare pe post, etc. Deoarece prin interactiunea grupului se creaza o omogenitate si unitate a echipei atat in mediul extern cat si la locul de munca.

Aventura propusa de unii dintre organizatori poate fi o forma de distractie, provocare, cunoastere a propriei persoane mult mai bine, identificarea limitelor si performantele fiecaruia.

Unele dintre aceste activitati necesita cunostinte tehnice, un antrenament sustinut, altele sunt adresabile tuturor celor care au pic de „teama” si „nebunie”.

Nu trebuie ascuns faptul ca multi dintre cei care frecventeaza astfel de activitati in acest sens nu prea au inteles pana unde exista o doza de andrenalina, pana unde se intinde taramul provocarii si care este menirea lor.

Dintre activitatile mai populare amintim: Alpinism, Bungee Jumping, Rafting, Parapanta, Snowboarding, Tiroliana, Paintball etc

Daca doriti sa va promovati activitatea sa impartasiti din experienta dvs, va asteptam aici.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top