Skip to main content

Prin intermediul agentiilor de turism, tarifele raman neschimbate incepand cu 1 Iulie

  Preturile pentru vacanţe nu se schimba incepand cu 1 iulie, la agentiile de turism membre ANAT, intrucat aceste tarife au fost negociate inca de la „Bursa Litoral” si lansate in Noiembrie 2013 in cadrul programului „Inscrieri Timpurii”, ramanand astfel neschimbate pe toata durata sezonului estival 2014.

Informatiile din presa referitoare la cresterea preturilor se refera strict la pretul de la receptie, pe care fiecare agent economic in parte (structura de cazare) il poate schimba dupa cum doreste, in functie de diversi factori, cum ar fi cererea din partea turistilor sau agentiilor de turism sau situatia meteorologica. Nu exista o data anume la care unitatile de cazare sa-si modifice unanim si dirijat tarifele practicate la receptie, acest mecanism fiind unul dinamic si dependent de politica de management a fiecarui hotelier in parte.

Astfel, tarifele de cazare la unitatile de pe litoral raman neschimbate!  Cereti sfatul consultantului dvs. de turism pentru a beneficia de tarife speciale, negociate si contractate de agentiile de turism inca de anul trecut, si publicate si promovate pe site-urile si cataloagele acestora .

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii: “Continuam sa atragem turisti prin tarife atractive, programe si oferte speciale, conditii de cazare pentru toate bugetele si o serie bogata si atractiva de evenimente in toate statiunile de pe Litoral. Astfel, recomandăm în continuare turiştilor români să achiziţioneze vacanţele pe litoral şi în România prin agenţiile de turism membre ANAT, pentru a beneficia de cele mai bune tarife".

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top