Skip to main content

Targul cu Bunatati ajunge din nou la Campina, in perioada 18-22 decembrie, numai bine pentru cei care vor sa isi faca cumparaturile de Craciun. De data aceasta, locatia Targului este chiar in Parcul Milia, in centru.

Pentru ca de Craciun nu se poate fara bunatati din ale porcului, o sa gasiti multe sortimente de carnati, toba, lebar, caltabos, muschiuleti afumati, slana si jumeri din zona Brasovului care merg de minune cu branzeturile de la Fundata si Zagra si cu paine de casa de la Rupea. Iar pentru ca masa de Craciun se cinsteste o tuica fiarta si un vin bun, o sa puteti sa cumpara din sortimentele de la Mizil, nu inainate sa le degustati.

Veti gasi si cadouri pentru cei dragi: decoratiuni pentru brad, obiecte de artizanat, tablouri cu flori naturale, presate manual, oale de lut, ghivece pentru flori nonconformiste, in culori vii si cu design modern, dar si obiecte vestimentare din blana naturala.

Am lasat surprizele la sfarsit:  castane coapte, aduse tocmai de la Baia Mare si produse din Republica Moldova, care pot fi un cadou special pentru oamenii dragi – coniacuri fine, vinuri din podgorii recunoscute, biscuiti, turta dulce, bomboane din ciocolata si sucuri naturale.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top