Skip to main content

RomaniaTuristica.ro si ADEPTurism Romania in cadrul proiectului de promovare a domeniul schaibil din Carpati, in vederea popularizarii statiunilor de ski din tara, lanseaza un concurs national care va consta in acordarea de premii : Sejururi la ski in tara.


Premiile consta in asigurarea serviciilor de cazare, alimentatie publica si agreement (skipassuri  de 1 zi) pentru toata durata sejurului.


Cazare si servirea mesei se va efectua doar in unitati detinatoare de Certificat de clasificare emis de  Ministerului Turismului.


Totodata serviciile de agrement constand in practicarea schiului  de agreement se vor organiza doar pe partiile de ski care detin certificate de omologarea emise de Ministerul Turismului.


Scopul acestui concurs este promovarea destinatiilor de ski/statiunilor de iarna  din toata tara.


·         Premiul acordat este valabil pentru o familie compusa din 2 adulti si maxim 2 copii.


Conditii de participare:  Inscrierea in concurs prin simpla completare a Formularului de concurs


·         Minorii nu pot participa decat prin completarea formularului de catre unul din parinti adulti. Urmand ca de facilitatile premiului sa beneficieze si minorii.


·         Informatiile privind datele de indentificare ale participantilor nu sunt facute publice. In lista celor inscrisi in concurs, vor figura doar sub forma de lista:  concurenti  nr. curent , nume si prenume.


Prezentarea unei date false privind indentitatea, cum ar fi motivul neindeplinirii varstei de minim 18 ani impliniti,  duce la anularea premiului, iar procedura de tragere la sorti va anuntata din timp si va  fi reluata.


Acordarea premiilor va avea loc la inceputul fiecarei saptamanii prin tragerea la sorti aleatoriu de catre un reprezentant al firmei partener. Tragerea la sorti pentru fiecare etapa va avea loc in jur de ora 12, iar mecanismul va fi unul foarte simplu.


Va fi contacat reprezentantul partenerului  care pune la dispozitie premiul in cadrul etapei, si va alege unul din candidatii inscrisi intre numarul 1 si numarul ultimului concurent inscris, la momentul tragerii la sorti.


Ex.  Se inscriu in prima etapa 100 de concurenti, partenerul de etapa va  alege un numar intre 1 si 100, numarul ales de catre acesta fara a vedea lista,  va fi declarat castigator.


Anuntarea castigatorilor:


Se va face la inceputul fiecarei saptamanii, dupa incheierea etapei. Iar premiul consta in acordarea sejurului, care se va avea loc in weekendul  urmator conform graficului prezentat in sectiunea Fondul de Premiere.


La fiecare tragere la sorti participa toti concurenti insrcrisi la data tragerii la sorti, lista participanitilor necastigatori se reporteza de la o etapa la alta.


Premiile nu pot fi transformate in bani, iar perioada sejurului poate fi schimbata, numai prin acord scris intre organizator si partener la solicitarea expresa a castigatorului.


Neprezentarea la locatia desemnata sa asigure sejurul, duce la pierderea premiului atribuit.


Pentru neindeplinirea corespunzatoare a conditiilor de cazare, alimentatie publica, servicii de agrement sunt direct raspunzatoare firmele partenere care aveau obligatia sa presteze serviciul, in cazul in care se aduce atingere imaginii organizatorului de catre concurenti, dup caz castigatori si/sau firmei partenere, organizatorul isi rezerva dreptul de a actiona vinovati in instanta.


Lista privind acordarea de premii poate suferi imbunatatiri, in functie de parteneriatele care se vor incheia.


Deci urmariti sectiunea concursului se poate suplimenta fondul de premiere!


18.01.2012, ora 18:00

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top