Skip to main content

Datorită cererii foarte mari de locuri la mese de anul trecut și pentru confortul spectatorilor, este primul an în care la Cibinfest au putut fi rezervate mesele online. Acest sistem se practică cu succes în afara țării la acest gen de evenimente și a fost implementat ca proiect pilot și la Sibiu cu ocazia Cibinfest, eveniment care va avea loc în Piața Mare, în perioada 26 – 29 septembrie. Feedback-ul primit a fost unul foarte bun, de aceea organizatorii iau în calcul repetarea lui în fiecare an. Din luna august până ieri, când a fost ultima zi în care se puteau face rezervări, au fost operate 100 de astfel de solicitări din maximul de 300 disponibile zilnic.

 

Pentru ca sistemul de rezervări să poată fi implementat corect, organizatorii au apelat la o firma de securitate cu experiență aplicată în cazul Oktoberfest-ului de la Munchen. La fiecare intrare în cort vor exista agenți de securitate care vor număra câte persoane intră și câte persoane ies din cort. Astfel, numărul de persoane din cort va rămane constant, aproximativ 3.000 de persoane, potrivit estimărilor organizatorilor.

 

“Anul trecut a fost foarte multă lume care nu a avut loc în cort. De aceea, anul acesta am implementat un sistem foarte simplu de rezervare a meselor. A fost un proiect pilot care a prins foarte bine. Vrem să-l transformăm într-o tradiție pentru a oferi publicului o experiență cât mai agreabilă. De asemenea, în cort se va intra până se va atinge o limită la care lumea se poate simți bine, în condiții de confort, după care accesul va fi oprit până se vor mai elibera locuri.” a declarat Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul evenimentului.

 

Pentru că firma de securitate este contractată pentru a veni în sprijinul și nu a-i constrânge în vreun fel, publicul are la dispoziție două numere de telefon la care pot sesiza greșeli, probleme sau comportament inadecvat al personalului de pază: ANDREI IRODE, 0737 281 196 (Romana, Engleză) sau MAIK WIENPAHL, 0737 281 219 (Germană)

 

Cibinfest-ul din acest an readuce în Piața Mare parcul de distracții cu atracțiile mecanice specifice, concerte în fiecare seară cu Die Spatzen 2000 si Desperado, delicatese culinare romanesti si cu specific german, târg de toamnă cu producatori locali si din tara și multe alte surprize.

 

Cibinfest este un eveniment organizat de Fundația AU-RO Austria Pro România în parteneriat cu A1 Events. Este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producătorul de bere Ursus. Mai multe informații pe site-ul www.cibinfest.ro sau pe pagina de https://www.facebook.com/cibinfest

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top