Skip to main content

Serbarile Zăpezii  Băișoara la ediția a – 10-a

Peste 900 copii din județele Brasov, Alba,  Cluj, Sibiu, Bistrita-Năsăud, Bihor, Maramures, Covasna,  Harghita,  s.a,   vor participa la "Serbările Zăpezii" organizate la sfârşitul acestei săptămânii în staţiunea clujeană, Băişoara. Copii vor avea asigurat gratuit transportul pâna în statiune, costurile deplasării fiind suportate de CJ Cluj și CL Baisoara.

Echipele vor fi formate din 4 copii si un profesor/instructor si vor participa la mai multe probe sportive. Premiile sunt unele mai mult simbolice. Fondul de premiere fiind unul destul de subtire, contributia principala apartinand Fundatiei World Vision Romania.

Bugetul serbăriilor din acest an depăşeşte suma de  80.000 de lei, bani asiguraţi de Ministerul Educaţiei, Consiliul Judeţean Cluj şi Coniliul Local Băișoara a declarat directorul Palatului Copiilor Cluj, Valentin Cuibus.

Serbării de nota 10!

Atmosfera va întretinuta de un DJ si formaţiile artisitice ale  Palatului Copiilor. Sambătă seara va sustine un recital ansamblul folcloric "Doina" dar si formaţia clujeană, Desperado. La orele serii, se va lasa cu foc de tabără si obișnuitul foc de artificii,  iar buna dispozitie va fi întregita de programul disco.

Sunt asteptați peste 2000 de turiști si împătimiti ai sporturilor de iarnă, sa vina la Baisoara, autoritatile locale mizeaza si pe aportul consistent care-l poate aduce o nouă ninsoare abundentă.

De asemenea, în cadrul "Serbărilor Zăpezii" vor avea loc demonstraţii la care vor participa un pluton de vânători de munte, formaţia Salvamont a Consiliului Judeţean Cluj şi cercul de schi de la Palatul Copiilor din Cluj.

 

15.02.2011, ora 17:00

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top