Skip to main content

Doamna Simona-Allice Man, preşedintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PPDD), a fost numită, luni printr-o hotărâre publicată în M Of, de premierul Victor Ponta la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), cu rang de secretar de stat.

Postul de preşedinte al ANT era vacant de peste două luni, de când dl. Răzvan Filipescu a demisionat de la conducerea instituţiei, perioada de interimat fiind asigurată de vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, prin doamna Mirela Matichescu.

Autoritatea rămăsese fără sef, în urma demisiei dl. Răzvan Filipescu care a plecat în septembrie de la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism, urmare a  tensiunile existente între acesta şi ministrul  delegat, dl.  Florin Jianu.

ANT se află în subordinea Ministerului Economiei şi în coordonarea directă a ministrului delegat pentru IMM, mediul de afaceri şi turism, minister condus de dl. Florin Jianu.

Până la această dată nu s-au oferit detalii cu privire la motivele care au stat la numirea Doamnei Simona-Allice Man în funcţia de sef ANT, aceasta se pare că nu este o cunoscătoare bună a sectorului turistic, se ştie că a avut afaceri în domeniul morăritului.

Surse din mediul politic declară la unison că aceasta este o răsplată a PSD faţă de PPDD pentru susţinerea asigurată şi declarată în turul doi pentru dl. Victor Ponta, candidatul PSD este cotat ca având cele mai mare sanşe să câştige fotoliu de preşedinte  al  României pentru un mandat de 5 ani, perioada  2014-2019.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top