Skip to main content

Începând din 30 decembrie s-a deschis pârtia mică (nouă) de la Băile Şugaş, iar începând de astăzi  se schiază şi pe pârtia mare (veche). Stratul de zăpadă pe pârtii este între 25 şi 30 cm, iar starea pârtiilor se prezintă în condiţii bune.

Asemănător programului de anul trecut Sâmbăta, Duminică precum şi în timpul vacanţei şcolare pârtiile sunt deschise între orele 09-21. În afara vacanţei şcolare, teleschiurile funcţionează de luni până joi în intervalul orar 15–20, iar vineri orarul se prelungeşte cu o oră.

Datorită sărbătorilor de iarnă pe 31 decembrie pârtia de schi va fi deschisă până la ora 13, iar pe 1 ianuarie nu vor funcţiona teleschiurile. Începând cu 2 ianuarie se va relua programul normal.
Tarifele rămân neschimbate. Cel mai ieftin abonament de 12 puncte care se poate utiliza prin sistemul centralizat de intrare costă 10 lei, iar cel mai scump abonament este de 50 de lei şi conţine 90 de puncte. Pentru o urcare cu teleschiul pe pârtia 1 se utilizează 3 puncte, iar pentru pârtia 2 se folosesc 2 puncte.

Autobuzele de schi circulă de marţi până duminică, pornesc din Sfântu Gheorghe spre Sugaş Băi la ora 10, respectiv 16 din staţia Casa cu Arcade şi opresc la Piaţa Kalvin. Autobuzele transportă schiorii de la Sugaş Băi spre Sfântu Gheorghe la orele 13 şi 19. Multi-Trans S.A. informează publicul călător că în data 1 ianuarie 2015, circulaţia autobuzelor la Băile Şugaş va fi suspendată. În data de 31 decembrie 2014 va circula numai cursa cu ora de pornire 10.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top