Skip to main content
Se deschide sezonul de schi la Arieșeni
 
În weekend se vor deschide toate cele 3 pârtii de la Arieșeni, zilele acestea se vor monta crosele pe ambele lifturi, iar la telescaun se fac ultimele probe.
A nins aproximativ jumătate de metru la Arieșeni ș Vârtop, chiar dacă vremea se va încăzi zăpadă depusă pe pârtii nu este în pericol.
Pe pârtia Vârtop 1, stratul de zăpadă este de aproximativ 40 cm, dacă nu mai plouă, adminsitratorul pârtei, dl. Todea Vladimir, a declarat că va instala crosele, iar de vineri după masă va deschide practic sezonul de schi la Arieșeni.
Pe pârtia mică, Vârtop 2, stratul de zăpadă a fost ajutat de tunurile de producerea a zăpezii artificiale iar stratul de zăpadă atinge chiar jumătate de metru, administratorul pârtiei, dl. Dan Gliga este convins că în acest weekend se va schia la Arieșeni, indiferent de capricile vremii.
Toate pârtiile vor fi bătute și vor fi puse în funcțiune tunurile pentru producerea zăpezii artificiale, iar începând de vineri, pârtiile vor fi practicabile.
Administratorii pârtiilor din Arieșeni, spun că cel puțin până la sfârșitul acestui an, tarifele, rămân la nivelul sezonului trecut.
Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top