Skip to main content
In urma unor investitii de aproximativ 10 milioane de euro in modernizare, singurul hotel de cinci stele din statiunea Venus isi deschide portile. Hotelul Inter ***** din statiunea Venus face parte din grupul de firme Interagro.
 Pana in 2012, acesta s-a numit “Carmen” si a fost clasificat la categoria ****.

INTER, singurul hotel de cinci stele din statiunea Venus intra de azi, 24 mai, in circuitul turistic de la malul marii.

Hotelul INTER Venus este un hotel de lux, cu un design arhitectural modern clasificat cu 5 stele, situat în centrul staţiunii Venus, direct pe plaja. Hotelul oferă 98 de spaţii de cazare dispuse pe 5 nivele în apartamente şi camere confortabile de lux, bine echipate şi decorate după ultimele tendinţe, toate cu vedere la mare.

In afara serviciilor hoteliere standard asigurate, clientii INTER au parte de conditii premium: toate camerele dispun de balcon cu vedere la mare, aer condiţionat cu panou de control al climei, TV cu ecran plat și canale de televiziune premium, au acces la piscina special amenajata cu apa din  mare, in aer liber, cu o suprafata a bazinului de 90 mp si la un ponton amenajat pentru plaja, ce este construit deasupra nivelului marii. Pontonul plutitor, cu acces treptat în mare este dotat cu şezlonguri, umbrele si prosoape. Se pot gara ambarcatiuni.

Hotel INTER dispune de un centru de conferinţe şi afaceri,  precum si de un centru de relaxare SPA, in care se folosesc terapii si branduri revolutionare, renumite la nivel mondial.

In salonul de electroterapii, PEVONIA- BOTANICA (lider international pe piata Spa-urilor, linie 100% organica, fara parabeni, conservanti sau parfumuri, brandul vedetelor de la Hollywood si sponsor oficial al premiilor Oscar si Globul de Aur) se pune in practica EXIMIA, un concept revolutionar in domeniul esteticii, prinw care se realizeaza terapii pentru prevenirea si tratarea celulitei.

Dintre atracţiile turistice locale merita amintite herghelia Mangalia, muzeul şi cetatea Callatis, Geamia Esmahan Sultan, portul turistic Mangalia sau muzeul marinei.
 

24.05.2013, ora 02:02

 

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top