Skip to main content

COMUNICAT DE PRESA

TARG DE TURISM, EVENIMENT, RELATII DIPLOMATICE, AFACERI, PRAHOVA, PLOIESTI

S-A DESCHIS EXPOVACANTA 2016

Astazi, la Ploiesti Shopping City, s-a deschis a IX – a editie a targului de turism prahovean EXPOVACANTA 2016. Evenimentul a fost onorat de prezenta Excelentei sale Boutheina Labidi, Ambasador al Republicii Tunisia in Romania.

Alaturi de reprezentantii organizatorului, de presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Prahova), Adrian Voican, de presedintele Camerei de Comert si Industrie a judetului Prahova, Aurelian Gogulescu, Vicepresedinte APDT Prahova, doamna ambasador a vizitat standurile agentiilor de turism, ale hotelierilor si ale asociatiilor din turismul romanesc prezente la Expo Vacanta. Impresionata de frumusetea si eleganta iilor expuse la standul Orasului Breaza doamna ambasador Boutheina Labidi a tinut foarte mult sa-si procure o frumoasa bluza romaneasca decorata in tonuri de culoare albastra cu motive traditionale prahovene.

„Sunt impresionata sa regasesc in folclorul romanesc modele florale ce sunt prezente si in arta tunisiana. Remarcabila aceasta arta care imbina crosetarea cu tesutul manual pe panza. Am sa port aceasta bluza, care imi da o stare de foarte buna dispozitie, ca pe cea mai frumoasa amintire din Romania.” A declarat doamna ambasador, Boutheina Labidi.

„Organizam de noua ani aceasta manifestare expozitionala, unica in industria turismului prahovean, si ne bucuram foarte mult sa fim vizitati si apreciati de oasptetii straini, mai ales ca ei vin din mediul diplomatic si se dovedesc a fi si mari admiratori ai Romaniei in general si al traditiilor romanesti in mod special”, a declarat din partea organizatorilor Adrian Voican.

EXPOVACANTA 2016 este deschisa publicului prahovean si nu numai pana duminica, 20 martie. Numai in cadrul acestui eveniment expozitional turistii isi pot procura la preturi speciale vacanta dorita. Reducerile de pret pentru pachetele turistice, la sejururi si calatorii sunt de pana la 50%. In plus vizitatorii sunt asteptati sa participe si la tombola Expo vacanta unde se pot castiga premii semnificative.

Mai multe detalii pe www.expovacanta.ro.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top