Skip to main content

COMUNICAT DE PRESA

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania ( FAPT) va lansa o Brosura in limba germana, dedicata Romaniei turistice, la Targul ITB de la Berlin
 

Federatia FAPT va lansa, in premiera, o Brosura in limba germana, ce va promova  Romania turistica, la cel mai mare targ de turism din lume, ce se va derula la Berlin, in perioada 5 – 9 martie 2014. Brosura este realizata prin contributia proprie a  fiecarei Asociatii de Promovare a turismului din Romania, pentru a promova fiecare din destinatiile turistice pe care le reprezentam.

Targul International de Turism de la Berlin este cea mai mare manifestare de profil, cu o medie de peste 200.000 de vizitatori, din care peste 10.000 expozanti din 180 de tari.

La editia din acest an a ITB, in standul Autoritatii Nationale pentru Turism vor participa patru dintre asociatiile noastre de promovare membre FAPT, respectiv: Asociatia de Promovare LITORAL-DELTA DUNARII, Asociatia de Promovare BUCOVINA, Asociatia de Promovare BRASOV si Asociatia de Promovare Monteoru BUZAU.

Declaratie Corina Martin, Presedinte FAPT : “ Inca de la infiintarea Federatiei noastre, in anul 2009, ne-am propus ca Asociatiile noastre de promovare a turismului din Romania sa participe la targurile internationale si nationale de profil pentru a-si promova si reprezenta destinatia pe care o reprezinta, dar am decis sa participam cu materiale de promovare comune, prin care sa promovam UNITAR si COERENT Romania ca destinatie turistica, mai ales in tarile identificate ca potentiale surse de atragere de turisti straini prin  strategia de realizare a Brandului turistic .

Brosura FAPT a fost editata pentru prima data in anul 2011 in limba romana si engleza, iar la Berlin lansam acum in premiera, versiunea in limba germana, intrucat consideram piata turistica germana ca fiind una strategica pentru a promova destinatiile turistice romanesti ." 

 

Mihaela-Raluca Lazareanu

Federatia FAPT

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top