Skip to main content

Proiect de promovare a domeniului schiabil din România


 


Primul, Ghid de Ski din Romania


     


ADEPTurism România în parteneriat cu RomâniaTuristică.ro   a initíat  un progam de promovare a domeniului schiabil din România care a fost impartit pe două etape: editarea unei broșuri și a unui ghid de schi.


În prima etapă am editat o broșură de informare privind întregul domeniu schiabil din România, care a fost distribuită   în cadrul  Târgului de Turism al României, editia toamna 2011.


Apreciem că participarea și lansarea broșurii în cadrul Târgului de Turism a asigurat impactul necesar privind informarea publicului larg despre programul derulat. Tirajul broșurii a fost de 10 000 de bucăți.


Pe coperta broșurii este prezentată  o imagine sugestivă legată de sezonul de schi. În interiorul broșuri pe paginile 2-3 este  harta României cu enumerarea tuturor stațiunilor și locurilor de schi  din țară,  iar pe pagina 4 – coperta verso, se regasesc informațiile pe care turistul / internautul le are zilnic, accesând secțiunea online, creată  în acest sens.


Astfel, se obțin informații detaliate: despre starea tuturor  pârtiilor de ski din tara; caracteristicile tehnice ale pârtiilor și instalațiilor de transport pe cablu care le deserveste, orarul de funcrionare, tarife, informații utile despre zonă, iar unde există posibilitate se vor putea vizualiza imaginii live  etc.


Cea de-a doua etapă de promovare, a constat în editarea și tipărirea unui ghid,  denumit ”Info Schi România”, lucrare care astazi a vazut lumina tiparului.


Ghidul ”Info Schi România”, este editat sub formă de revistă A 5 full color-tipar offset, conținut 52 de pagini, unde se regăsesc toate informațiile despre domeniile schiabile din România.


Pentru ca ghidul sa fie cunoscut de cat mai multi pasionati ai sporturilor de iarna, am  creat in acest sens o versiune electronica a acestuia care cuprinde 72 de pagini si poate fi accesata pe prima pagina a siteului www.romaniaturistica.ro sau la linkul  http://issuu.com/turismromania/docs/infoski2012/1.


Pe linga prezentarea statiunilor de ski din tara,  a partiilor si resorturilor de ski, in cuprinsul ghidului se regasesc articole de specialitate adresate practicanților de schi /sporturilor de iarnă sub titlul Lecția de schi.


Mizăm ca proiectul nostru sa aibă un real success. Speram ca vom reusi ca aceste 2 lucrari sa devina de referinta, iar anual  broșura și ghidul  să fie reeditate in format actualizat. 


Pe lângâ această promovare pe suport scris, asiguram  o informare si promovare on-line a tuturor statiunilor si destinatilor de shi din tara.  În acest sens pe portalul www.romaniaturistica.ro am  dezvoltat o secțiune destinată iubitorilor sporturilor de iarnă, denumită Info Schi România, care cuprinde informații detaliate despre domeniile schiabile din România.


Aceasta rubrică este  actualizată-zilnic, chiar de mai multe ori/zi, cu informații despre grosimea stratului de zăpadă, condițiile de schiat, starea pârtiilor, starea vremii, tarife, promoții, evenimente pe pârtie etc.


Mai multe informații de referință se pot obtine la legătura directă :     http://www.romaniaturistica.ro/info-schi-partii-domenii.php


 


                                                      12.01.2011, ora 16:45


 

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top