Skip to main content

         Se ştie de către întreg Internetul că în perioada 13 – 29 noiembrie 2014, am fost la tratament balnear în staţiunea Vatra Dornei şi am fost cazat la pensiunea Adristel 3***. Trebuie să recunosc că am plecat cu inima îndoită deoarece nu toate impresiile online erau favorabile acestei pensiuni. Am zis „la naiba !!!” fie ce-o fi plec şi iată-mă după 505 Km. şi 9 ore cu trenul ajuns aici în Vatra Dornei. Cu harta în mână am zis să o apuc către pensiunea mea, dar cum primii 3 (TREI) pe care i-am întrebat de pensiunea Adristel se uitau ciudat la mine mi-am zis: „Roberte tată, scoate banu’;;;; şi ia taxiul !”. NU a fost nevoie să strig după un taxi deoarece doar ce m-am întors către staţia de taxiuri din faţa gării s-au şi deschis două portbagaje. Mi-am ales unul din ele şi i-am zis şoferului: „Pe strada Sondei la  pensiunea Adristel vreau !”. Şoferul prompt m-a învârtit pe nişte străduţe şi după ce a făcut cursa de 15 lei m-a debarcat chiar în faţa la destinaţia mea pensiunea Adristel. Aici vreo 4 turişti căutau recepţionera să-i predea cheile fiindcă plecau acasă dis de dimineaţă fiindcă aveau tren. Asta-i bine zic eu recepţionera aş vrea să o găsesc şi eu, dar … Eu am venit ca dementul de la 7.25 iar recepţionera vine de abia la 8.00. Apare din restaurantul pensiunii o doamnă drăguţă şi-mi spune: „Eu sunt bucătăreasa, fata de la Recepţie vine la 8.00!”. Mă uit la data de pe telefon 13 noiembrie (GHINION). Până în ora 8.00 apare şi fata de la Recepţie care „mă rezolvă” imediat fiindcă aveam TOATE actele ordonate standard într-o mapă (original şi copie). Mă cazez şi sunt informat că sunt aşteptat să servesc micul dejun până la ora 9.00 după care să merg la doctor pentru stabilirea procedurilor balneare. Am uitat să vă zic că am primit camera … 13 (GHINION), o cameră dublă cu o privelişte de basm şi credeţi-mă că am mai văzut privelişti la viaţa mea. După servirea micului dejun merg în cameră să-mi fac siesta, când cineva apare cu recepţionera. Era nea Mitică, noul meu coleg de cameră pentru următoarele 16 zile,, un sucevean pur sânge. 

Pentru cei care vreţi să ajungeţi aici la pensiunea Adristel vă spun că mai bine să întrebaţi cum ajungeţi la Supermarket Penny, fiindcă lumea (chiar şi localnicii) cunosc mai bine magazinul decât pensiunea. Am uitat să vă zic de nea Mitică al meu era născut pe … 13 (GHINION) şi m-am înţeles foarte bine cu el, mai ales că el venea anual aici şi cunoştea staţiunea foarte bine. Un lucru care m-a frapat la pensiunea Adristel a fost clasificarea fiindcă pensiunea avea 3*** iar restaurantul 2**, dar dacă este să mă întrebaţi pe mine clasificarea CORECTĂ, testată personal la faţa locului era aşa: pensiunea 3***, servirea şi promptitudinea personalului 4****, iar mâncarea (Doamneeeeeeeeeee !!!) 5*****. Strada Sondei pe care se află pensiunea Adristel este o stradă secundară pe care nu circulă maşini aşa că eu (venit din gălăgia Ploieştiului), m-am trezit în prima noapte speriat de atâta linişte şi aer curat. Că Vatra Dornei ar fi cea mai friguroasă staţiune din România NU s-a adeverit în sejurul meu, la Ploieşti era mai frig aflam mereu când sunam acasă. Acum că v-am lămurit cum stau lucrurile vă rog respectuos să NU vă luaţi de mine că numele meu „Robert Codescu” se va asocia în online, la căutări cu Măria Sa Google cu Pensiunea Adristel din municipiul Vatra Dornei !!!

Acum sunt acasă, doi oameni se ceartă ca demenţii în stradă, o maşină îi claxonează, DESCARCERAREA SMURD trece în viteză cu sirena şi girofarul, iar eu aş putea scrie numai răutăţi despre pensiunea Adristel dar, în cele 16 zile nu am găsit o farfurie murdară, o canapea pătată, un prosp neschimbat, o mochetă nemăturată sau ceva de care să mă leg şi să critic şi eu. De aceea scriu acum această recomandare pentru toţi cei care aţi ajuns aici pe România Turistică, fiindcă îmi amintesc de sejur şi de pensiunea Adristel şi mă liniştete când văd pozele !!!

Aşa că notaţi pentru când veţi ajunge aici în Vatra Dornei: pensiunea Adristel !!!

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top