Skip to main content
SNOW PARTY Day la Arena Platoș

► Noul sezon de schi se deschide sâmbătă la Arena Platoș

► Sâmbătă va fi deschisă prima pârtie, pârtia D, urmând ca săptămâna viitoare să fie deschisă și pârtia A

► 50% reducere la carduri, închiriere echipament și băuturi în apres-schi în prima zi a noului sezon

    Sâmbătă, 8 decembrie, se deschide cel de-al treilea sezon de schi și snowboard la Resortul Arena Platoș din Păltiniș. Temperaturile scăzute din această săptămână au permis utilizarea tunurilor de zăpadă, care lucrează la foc continuu de luni noapte. Prima pârtie, pârtia D, a fost deja acoperită de zăpadă artificială, va fi nivelată în cursul zilei de astăzi și va fi pregătită în condiții optime sâmbătă, în prima zi de schi a noului sezon. Sâmbătă, pârtia D se va deschide la ora 10 și se va închide la ora 22.
    La Arena Platoș funcționează în acest moment 10 tunuri de zăpadă, alimentate dintr-un lac artificial cu o capacitate de 15 mii de metri cubi. În funcție de temperatura de afară, tunurile de zăpadă pot lucra la o capacitate cuprinsă între 200 și 500 de litri pe minut. „Vremea ne-a dat o mână de ajutor.
    A fost destul de frig în prima parte a săptămânii și așteptăm temperaturi și mai scăzute în zilele ce vor urma. Astfel, vom putea pune tunurile la capacitate maximă și să pregătim cât de curând și restul pârtiilor”, spune Martin Freinademetz. La începutul săptămânii viitoare va fi deschisă și pârtia A.
    În prima zi a noului sezon, pe sibieni îi așteaptă o grămadă de surprize la Arena Platoș. Pe lângă zăpada perfectă pentru schiat, Arena Platoș îi așteaptă cu reduceri de 50% la skipassurile de zi și de weekend și la închirierea echipamentului. „Sunt convins că interesul e mare și prietenii noștri de abia așteaptă să schieze. Dar pentru că pârtia nu poate satisface atât de multe persoane ne-am gândit ca această primă zi a noului sezon să fie mai degrabă o petrecere a zăpezii decât o zi dedicată exclusiv schiatului”, mai spune Martin Freinademetz.
   Prin urmare, în prima zi de schi a noului sezon va avea loc și prima petrecere, în apres-schi. „În fiecare weekend, la Arena Platoș, vom avea câte un eveniment. Sâmbătă am pregătit un warm-up party, o avanpremieră la petrecerea de Revelion. De Anul Nou, avem deja anunțați trei DJ-i și vom avea o grămadă de surprize, pe lângă faptul că de Revelion se va schia gratis între ora 22 și miezul nopții. Doi dintre DJ vor fi alături de noi la warm-up party-ul de sâmbătă”, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platoș.
   Sâmbătă, toate băuturile din bar vor putea fi comandate la jumătate de preț. Duminică, pârtia D va fi deschisă între orele 10 și 17 urmând ca de săptămâna viitoare să fie deschisă și pârtia A. Până în data de 23 decembrie, pârtiile vor funcționa miercuri și vineri între orele 17 și 22, sâmbăta între 10 și 22 și duminica între 10 și 17.

06.12.2012, ora 12:30
Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top