Skip to main content
  In conditiile in care romanii sunt afectati si anul acesta de criza economica, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc considera ca turistii romani trebuie sa fie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania in conditii cat mai avantajoase.
Scopul nostru este facililitarea accesului la odihna a unui numar sporit de persoane si a unei mai eficiente a utilizari capacitatilor hoteliere de pe litoralul romanesc.
    De aceea Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc ( FPTR) , Asociatia LITORAL – DELTA DUNARII, si Patronatul ANAT au agreat si au decis semnarea unui Protocol de colaborare pentru la unificarea programelor "O saptamana la mare" si "Litoralul pentru toti", respectiv utilizarea acelorasi tarife si comisioane in vederea facilitarii promovarii si vanzarii acestor programe catre publicul larg.
   In acest sens, in urma unor consultari preliminare cu membrii de pe litoral ai FPTR, detinatori de structuri hoteliere, tinand cont de evolutia tarifelor si a puterii de cumparare a turistilor , cele 3 asociatii au lansat impreuna , pe 18 august , programul "Litoralul pentru toti", cu urmatoarele tarife:
Hotel 5 * cu mic dejun : 549 lei
Hotel 4* cu mic dejun : 439 lei
Hotel 3* cu mic dejun : 379 lei
Hotel 3* fara mic dejun : 249 lei
Hotel 2* cu mic dejun : 279 lei
Hotel 2* fara mic dejun : 209 lei
Hotel 1* fara mic dejun : 179 lei
Programul va incepe la data de 01 septembrie 2011 si are ca data finala estimata 15 octombrie 2011.
Biletele au fost puse in vanzare in agentiile de turism incepand din 19 august 2011 si sunt foarte solicitate datorita tarifului mic si faptului ca se adreseaza tuturor categoriilor de turisti. Pana acum s-au inscris in program 40 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral care pun la dispozitie un numar de aproximativ 6500 de locuri pe serie adica aproape 40.000 de turisti vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse in cele sase serii ale programului. De asemenea turistii care achizitioneaza programul "Litoralul pentru toti" beneficiaza si de un VOUCHER DE ATRACTII LITORAL, oferit de Consiliul Judetean Constanta, caruia ii multumim pe acesta cale pentru sprijinul acordat. Acest voucher asigura turistilor o intrare gratuita la una dintre urmatoarele obiective turistice din Constanta : ·
MUZEUL DE ISTORIE SI ARHEOLOGIE CONSTANTA ·
MUZEUL DE ARTA POPULARA CONSTANTA ·
ACVARIUL CONSTANTA
Listele cu unitatile de cazare vor fi actualizate zilnic pe site-urile celor trei asociatii: www.fptr.org www.asociatia-litoral.ro si www.anat.ro . Incepand cu data de 18 august veti putea regasi pe site-ul dedicat programului – http://www.anat.ro/minipreturi/litoral/index.php atat lista unitatilor de cazare inscrise cat si a agentiilor de turism care si-au manifestat dorinta de a vinde acest program.

22.08.2011, ora  15:00
Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top