Skip to main content

 Se lansează “Litoralul pentru Toti”, editța de primăvară

Perioada derulării programului  05.05 – 15.06.2014

Asociatia Litoral-Delta Dunarii (A.L.D.D.), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) lanseaza programul "Litoralul pentru Toti", editia de primavara 2014.

Programul special „Litoralul pentru Toti” suscita de la an la an un interes crescand din partea turistilor, carora le venim in intampinare cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc, la preturi foarte avantajoase.

Pentru a veni in sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia septembrie – octombrie 2013, ceea ce inseamna ca aceste pachete pot avea si preturi inferioare acestor plafoane tarifare.

Pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie tarifele maximale pentru aceasta editie (05.05 – 15.06. 2014 – sejur 6 nopti/persoana) ajung pana la :

205 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun

235 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun

265 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun

315 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun  

425 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun  

485 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun  
605 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun  

Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese – servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de 5 nopti / persoana ajung pana la:

Hotel 3* ALL INCLUSIVE  : 765 lei / 5 N /  pers.

Hotel 4* ALL INCLUSIVE  : 875 lei / 5 N /  pers.
Hotel 5 *ALL INCLUSIVE   :  985 lei / 5 N /  pers. 

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta editie (05.05 – 15.06. 2014 – sejur 6 nopti/persoana) ajung pana la :

 

159 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun

179 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun

199 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun

269 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun  

329 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun  

379 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun  
469 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun  

        Pana acum s-au inscris in program 38 de hoteluri din statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 5.408 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vandute in peste 70 de agentii din toata tara, ceea ce inseamna ca la sfarsitul editiei de primavara 2014 a programului, cel putin 32.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii:

"Programul “Litoralul pentru toti” se afla la cea de-a 14-a editie, ca program traditional in care patronatele hoteliere si cel al agentiilor de turism si-au dat mana in vederea atragerii turistilor in perioada de extrasezon pe Litoralul Romanesc, in conditiile in care nicio alta destinatie externa nu vine cu o oferta atat de avantajoasa.

Cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta, si la aceasta editie voucherul de atractii permite turistilor sa aleaga dintre mai multe obiective turistice renumite din judet –Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria.”

 

Declaratie Lucia Nora Morariu, Presedinte ANAT:

"’Litoralul pentru toti’ a devenit unul dintre programele favorite ale publicului consumator de vacante in extrasezon datorita preturilor extrem de atractive pe care le ofera. Agentiile de turism membre ale Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism sustin intotdeauna eforturile hotelierilor de a avea turisti in aceasta perioada. Speram ca vremea sa fie buna in cele sase saptamani de program astfel incat un numar cat mai mare de romani sa se bucure de vacante frumoase pe Litoralul romanesc."

 

Nota: Tarifele indicate exprima o recomandare maximala, valoarea acestora fiind stabilita de fiecare prestator in parte.

Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism membre ANAT si FPTR!

Detaliile privind hotelurile si agentiile de turism participante la acest program se gasesc pe:

www.asociatialitoral.ro

www.fptr.ro

www.anat.ro

 

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top