Skip to main content

Timp de 3 zile, în perioada 13-15 septembrie 2011, reprezentanți ai presei si agentiilor de turism au participat la un Infotur organizat în județul Tulcea.


In cadrul Infoturului, participanti au vizitat o serie de obiective turistice de mare atractivitate dar si unitati turistice care si-au prezentat oferta de servicii, o atentie deosebita acordându-se ofertei turistice a  Deltei Dunării și Orasului Sulina.


În cadrul Infoturului, Asociaţia  FORCE TURISM  în parteneriat  cu InfoTravelRomânia.ro beneficind de sprijinul  direct al  Consiliului Judeţean Tulcea, cat și a unor agenti economici din domeniul turismului si serviciilor conexe  a lansat Revista ”FORCE TOURISM – Business & Tourism Magazine” ediţie bilingvă dedicată în totalitate, judeţului Tulcea.


Tirajul dedicat judetului Tulcea este de 7 000 de exemplare, din care 1 000 de exemplare vor fi distribuite in judetul Tulcea prin grija CJ Tulcea, iar restul vor fi distribuite prin intermediul companiei aeriene Blue Air si birourile de promovare a MDRT si MAE. Evenimentul a avut loc la Complexul „Delta Nature Resort” – Somova Parcheş, de altfel un resort de exceptie.


În cele 120 de pagini policromie lucioasa sunt prezentate advertoriale despre potentialul turistic al judetului Tulcea,  mare parte din continut, fiind destinat obiectivelor turistice de exceptie.  


Revista Force Tourism– business & tourism magazin este o publicaţie ce beneficiază de o dis­tribuţie naţională şi interna­ţională, realizată în parteneriat cu Minis­te­rul Afacerilor Externe din România, dar şi cu Ministerul Dez­voltării Regio­nale şi Turismului.


19.09.2011, ora 21:00Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top