Skip to main content

Informare Tabără Predeal 26 Iulie -1 August 2016

În atenția, Clubului Sportiv – Secția de fotbal/părinților direct afectați de organizarea taberei.

Referitor la solicitarea formulată de dl. Bogdan Ursu Gabriel, domiciliat în Municipiul București, Str. Constantin Matei nr. 17, ca pretins mandatar al unui club sportiv-Secția Fotbal, în vederea organizării unui cantonament la Predeal pentru o grupă de sportivi/fotbaliști în perioada 26 iulie -1 august, aducem la cunoștintă următoarea informare.

Având în vedere că factura de avans, emisă la data de 23 iunie 2016, a rămas fără nici-un efect din partea beneficiarului corelat și cu comportamentul neonest al acestuia.

Ținând cont de repetatele promisiunile verbale ale acestuia de la o zi la alta privind plata avansului și politica abordată de acesta, de-a nu răspunde la telefon, de-a transmite diferite mesaje standard, refuzul de-a răspunde la e-mailuri, considerăm că solicitarea sa nu este serioasă și în consecință o vom anula, drept pentru care o  facem publică.

Prin urmare, comunicăm acest incident și pe pagina siteului pentru a lua la cunostință toți părintți și eventuali terți implicați, pentru a nu există neînțelegeri și alte inconveniente legate de organizarea taberei.

În situația, în care părinți au achitat un avans, precizăm că noi nu am încasat nimic de la acest domn care s-a prezentat cu apelativul de organizator și antrenor al grupului de copii și reprezentat, în numele clubului, nici-o sumă de bani, prin urmare nu suntem răspunzatori de eventualele pagube, prejudicii cauzate grupului.

Informăm că am anunțat de acest incident și hotelierul pentru a nu avea neplăceri legate de colaborarea cu dvs. și clubul în cauză.

Drept pentru care tabăra propusă ca perioada, termeni și condiții este anulată, agenția și hotelierul nu sunt răspunzători pentru eventualele pagube produse de această persoană clubului, copiilor și părinților acestora care au suportat eventuala plată etc.

În privința facturii fiscale emisă și neachitată ne vom adresa instanței de judecată pentru emiterea unei somații de plată, având în vedere prejudiciul creat cât și afectarea relației noastre cu hotelierul, prestatorul de servicii turistice.

Notă:

România Turistică, demarează o campanie de demascare a escrocilor, țeparilor din domeniul turismului, care își permit a  afecta imaginea turismului, credibilitatea turiștilor serioși și calitatea serviciilor prestate.

Prin acest demers ne dorim să punem într-o lumina negativă rău platnici – comercianți, persoane fizice -cumpărători de servicii turistice, turiști neserisoși, indezerabili sau care au comportament neadecavat în relația cu prestatorul de servicii turistice.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top