Skip to main content

ADEPTurism România în parteneriat cu RomâniaTuristică.ro a inițiat un progam de promovare a destinațiilor turistice estivale din România, componentele: Litoral, Delta Dunării și Stațiunile Balneare.

Prima etapă: Constă în lansarea unui modul cu funcțiune de aplicație offline și online. Aplicația Info Plaja este un modul offline și online menit a oferi turistului practic toate informațiile care l-ar putea interesa despre destinația de vacanță pentru vara 2014.

A doua etapă: Constă în editarea unui ghid de weekend, (format de buzunar) în care se vor regăsi toate evenimente și informațiile utile turistului care caută odihnă, relaxare și divertisment. Intenționăm ca această componentă a proiectului să fie lansată la debutul sezonului estival 2015.

Info Plaja România va oferi informații complete privind temperatura aerului și apei, starea plajei și dotările acesteia, filtre de căutare la îndemâna turistului în vederea alegerii unității de primire turistică cu funcțiune de cazare, alimentație publică, agenția de turism cu care dorește să călătorească, agenda evenimentelelor pentru fiecare weekend, nu sunt omise obiectivele turistice dar și punctele de atracție și divertisment din stațiune sau locul de vacanță.

Modulul Info Plaja România va fi extins pentru a promova pe lângă stațiunile de pe litoral și destinațiile din Delta Dunării, dar și stațiunile balneare care se pliază pe proiect. Practic includem în proiect promovarea tuturor destinațiilor de vară atat în scop recreativ, relaxare dar care îmbină și funcția de recuperare medicală.

Proiectul urmărind atât promovarea destinațiilor care dețin plaje luxoase dar și plaje mai virgine și sălbatice cum sunt cele din Delta Dunării.

Modulul este actualizat zilnic, cu informații despre starea plajei, temperatura apei, aerului, program de funcționare, evenimentele distractive organizate de operatorul de plajă etc.

Mai multe informații de referință despre funcționalitatea aplicației se pot obține la legătura directă: http://www.romaniaturistica.ro/info-plaja

Sperăm să apreciați eforturile noastre și vă rugăm să ne oferiți sprijinul logistic și media, în sensul de a face public acest proiect prin toate canalele sociale și media în vederea popularizării acestui instrument util de informare și promovare a destinațiilor turistice estivale din România.

Facem mențiunea că acest proiect a fost susținut în totalitate de către ADEPTurism România și parteneri privați, nu este realizat cu fonduri guvernamentale sau UE, va avea caracter permanent, în comparație cu cele finanțate de UE care nu au sustenabiltate pe o perioadă îndelungată.

Amintim că un alt proiect inițiat și dezvoltat de ADEPTurism România, este aplicația Info Schi România, instrument utilizat de către Orange și alte companii care folosesc date pentru aplicațiile proprii.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top