Skip to main content

Începe o nouă ediție de Oktoberfest

Oktoberfest Brașov 25 August 2016 –  4 Septembrie 2016

Începând de joi, 25 August a.c., brașovenii și turiștii din toate zările sunt așteptați pe Arena Sportivă Ion Ţiriac să de-a cep la butoaiele cu bere românească de calitate și proaspătă din inima munților Carpați, iar zânele și oacheșele bavareze îi vor ademeni pe gurmanzi cu mici și cârnați la metru gățiți după rețete bavareze. Distracția va ține necontenit precum poveștile împărătești de odinioară cu ospățuri și relaxare timp de 11 zile și 11 nopți.

Deja evenimentul a devenit unul de marcă pentru agenda culturală și turistică a Brașovului și tinde să se apropie de surata bavareză. Organizatorii anunță pentru ediția a opta multă distracție, bere proaspătă, fete oacheșe, concursuri și jocuri cu premii care mai de care, mai trăsnit, iar atmosfera va întreținută cu muzică și dansuri bavareze oferite de Trupa Rocky 5, Klaudia und die Burzenland Party Band, Trupa 6 și Baletul oficial Oktoberfest.

Să înceapă relaxarea cu multă bere românească și muzică tradițională bavareză.

Iată ce va propun organizatorii ediției 2016, a deja tradiționalului eveniment Oktoberfest, deschiderea festivalului va avea loc cu savuroasa paradă a costumelor bavareze dar și defilarea zânelor oacheșe în ritm cadențat al muzicii de fanfară bavareză. Zilnic vor avea loc mai multe momente de prezentare a  tradițiilor și dansurilor românești și bavareze puse în scenă  de mai multe ansambluri folclorice, iar buna dispoziție va fi asigurată de recitalurile susținute de Fanfara Burzenland, Fanfara Jagermeister, Plaiuri Transilvane, Junii Cristianului, Fanfara săseacă de la Șinca Nouă, Dansuri săsești prezentate de Ansamblu din Codlea, Ansamblul Korona etc. 

Miss OKTOBERFEST 2016

Sâmbătă pe 27 august, începând cu ora 19.30, va avea loc mult așteptatul concurs de frumusețe, MISS OKTOBERFEST. ”Cea mai oacheșă bavareză”, haioasă și trăznită  va  câștiga un sejur în DUBAI oferit de  Agenția Travel Inspire, iar  Miss Heidi câștigă un costum bavarez autentic, dar nici Miss Popularitate nu pleacă acasă cu mâna goală, dacă nu se alege cu Regele Oktoberfest, va pleca la braț cu o geantă plină de cosmetice oferite de  Makeover Paris

În fiecare zi în cortul Oktoberfest, va avea loc proba halbelor, iar  cei mai buni băutori de halbere cu bere se vor duela în marea finală de pe 4 septembrie, ocazie cu care se va declara Regele OKTOBERFEST.

Cel mai mare lanț uman din România 

Organizatorii programează pentru data de 3 septembrie organizarea celui mai mare lanț uman din România, format cu halbe de bere, inițiativă susținută de mai mulți artiști și invitați speciali din Germania, care au confirmat prezența dar și sprijinul în acțiunea Fii și TU brașovean de nota 10 și hai să facem cel mai mare lanț uman din România.

Berea favorită a Oktoberfest România este Ciucaș produsă la fabrica de la Brașov, de firma clujeană Ursus.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top