Skip to main content
ADEPTurism România în parteneriat cu RomâniaTuristică.ro are deosebita plăcere a informa pasionații sporturilor de iarnă, apariția unei noi ediții a Ghidului INFO SCHI ROMÂNIA.
Ghidul se încadrează în programul inițiat anul trecut de RomaniaTuristica.ro privind promovarea stațiunilor de iarnă și resorturilor de schi din România.
Ediția din acest an, apare în contextul desfășurării evenimentului FOTE 2013, care va avea loc în România, în perioada 17 – 22 februarie 2013.
Ghidul din acest an se dorește a fi și un instrument de informare și promovare a infrastructurii sportive si turistice din România, la nivel european și internațional, în acest context ghidul este tipărit în limba română și parțial în limba engleză.
Ghidul ”Info Schi România”, este editat sub formă de revistă A 5 full color-tipar offset, conținut 52 de pagini, unde se regăsesc informații despre toate domeniile schiabile din România.
Pentru ca ghidul să fie cunoscut de cât mai multi pasionați ai sporturilor de iarnă, am  creat în acest sens o versiune electronică a acestuia care cuprinde toate pârtiile de schi  și poate fi accesat pe prima pagină a siteului www.romaniaturistica.ro  sau la legătura directa
Pe lângă prezentarea stațiunilor de schi din țară, a pârtiilor și resorturilor de ski, în cuprinsul ghidului se regăsesc articole de specialitate adresate practicanților de schi /sporturilor de iarnă sub titlul Lecția de schi.
Pe lângâ această promovare pe suport scris, asigurăm  informare si promovare on-line a tuturor stațiunilor și destinațiilor de shi din țară. În acest sens pe portalul www.romaniaturistica.ro am  dezvoltat o secțiune destinată iubitorilor sporturilor de iarnă, denumită Info Schi România, care cuprinde informații detaliate despre domeniile schiabile din România.
Aceasta rubrică este  actualizată-zilnic, chiar de mai multe ori/zi, cu informații despre grosimea stratului de zăpadă, condițiile de schiat, starea pârtiilor, starea vremii, tarife, promoții, evenimente pe pârtie etc.
Mai multe informații de referință se pot obtine la legătura directă :     http://www.romaniaturistica.ro/info-schi
Sperăm sa apreciați eforturile noastre și vă rugăm să ne oferiți sprijinul, în sensul de a face public acest proiect prin toate canalele media. Facem mențiunea că acest proiect a fost susținut în totalitate de către ADEPTurism România și parteneri privați, nefiind implicate organisme publice, care ori au refuzat, ori nu au înțeles importanța acestui proiect.

Parteneri proiect: Hotel Roua-Predeal, Ski Surianu, Alpin Ski Sport – Arieșeni, Perla Invest – Piatra Neamț, Salvamont Gorj, Pârtia Baișoara – Buscat S.R.L,. Bucura Com S.R.L.- Vatra Dornei, Turist Șuior S.R.L., Comexim R S.R.L  – Lupeni. Elicom S.R.L., Media Turism Service S.R.L.

 

13.02.2013, ora 11:15
Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top