Skip to main content
Cunoscutul website “Around the Rings” (ATR), apreciat pentru obiectivitatea cu care prezinta, direct de la sursa, informatiile de politica si bussines ale miscarii olimpice internationale, a prezentat in termeni laudativi Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) Brasov 2013.

ATR a remarcat in paginile sale ca Patrick Hickey, presedintele Asociatiei Comitetelor Olimpice din Europa (EOC), care a stat la Brasov pe toata perioada desfasurarii editiei a 11-a a FOTE, a fost foarte impresionat de intreaga derulare a competitiei unde au concurat 910 sportivi, din 45 de tari, la opt sporturi. “A fost un Festival de mare succes, unde atat antrenorii cat si sportivii au avut numai cuvinte de lauda la adresa organizarii si calitatii intrecerilor”, au fost vorbele lui Patrick Hickey preluate de ATR. “Toate laudele se datoreaza Comitetului de organizare, Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si personalului tehnic al FOTE din cadrul EOC”, a mai citat ATR. 
 
De asemenea, ATR a preluat mesajul transmis de Octavian Morariu, presedintele COSR, la finalul FOTE Brasov 2013. “Festivalul s-a desfasurat fara incidente majore si locurile unde au avut loc competitiile au fost bine apreciate de toata lumea, competitori, antrenori si toti specialistii care ne-au vizitat. Aceasta inseamna ca mesajul nostru, ca Romania poate gazdui competitii de iarna de inalt nivel, a fost bine primit de toata lumea ”.
 
Din concluziile prezentate de Octavian Morariu la finalul FOTE Brasov 2013, website-ul ATR a considerat remarcabil faptul ca o multime de oameni, mai ales tineri, au venit sa asiste la competitiile din cadrul Festivalului ceea ce este foarte important pentru cresterea popularitatii sporturilor de iarna in Romania.
Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top