Skip to main content

Primăria comunei Voineasa a semnat un parteneriat de asociere cu firma constructoare Acomin Deva, care va finaliza pe cheltuiala sa ultima etapă din proiect, urmând ca acestea să fie recuperate din veniturile încasate urmare a exploatării domeniului schiabil .

Pentru sezonul de schi 2013-2014, consilierii locali din Voineasa au stabilit tarifele și programul instalațiilor de transport pe cablu. Având în vedere situația creată, abonamentele de 1 zi au suferit o creștere semnificativă față de anul trecut, astfel în loc de 60 de lei, schiorii vor plăti 100 de lei/zi.

Majoritatea încasărilor de la Resortul de schi TransAlpina vor ajunge în conturile constructorului Acomin Deva, în vederea acoperirii costurilor proiectului dar și finalizării drumului de acces și parcării prevăzute în proiect.

Sezonul de schi va debuta la mijlocul lunii decembrie, începând din 25 noiembrie se va trece la pregătirea domeniului schiabil, revizia instalațiilor tehnice, transportului pe cablul și se pornesc tunurile de zăpadă artificială.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top