Skip to main content

De Halloween, Contele Dracula dă Party la Castel

Liliecii și vrăjitoarele sunt deja trecuți pe lista invitaților speciali.

Tu ai curajul să intri în lumea înfricoșătoare dar incitană a vrăjitoarelor, ielelor și zânelor negre ?

Încă nu ești pe lista invitaților?

Tur nocturn la Castelul Bran.

Sâmbăta lui 31 octombrie 2015 se anunță una cu totul și cu totul specială pentru cei care vor să se distreze de Halloween la Castelul Bran: Contele Dracula face ultimele pregătiri pentru a le oferi oaspeților o seară și o noapte de neuitat, pline de surprize!

Dovleci sculptați, vin roșu pentru adulți și bomboane pentru copii, dansul ielelor și vrăjitoare, proiecție de film horror și muzică bună, sunt doar câteva din ingredientele nopții în care costumele înfricoșătoare și buna-dispoziție sunt vedete. De altfel, cu ochiul său critic, Vlad Țepeș, gazda evenimentului, care își va ghida oaspeții prin Castel, va alege și premia cele mai frumoase costume. Câștigătorii nu vor fi trași în țeapă, vor primi un cadou semnificativ, în ton cu evenimentul, marcă a Castelului Bran. De aceea, vizitatorii care nu se tem de gazdele Contelui Dracula sunt așteptați să pășească în înfricoșătorul edificiu începând cu ora 19.00, ultima intrare fiind puțin după miezul nopții, la 00.30.

De altfel, Contele ține să precizeze că liliecii care zboară în negura nopții deasupra reședinței sale sunt inofensivi, vizitatorii nu au motive de îngrijorare!

Halloween After Party

Turul Castelului Bran va continua, pentru cei dornici de distracție, cu o petrecere tematică, în Parcul Regal, într-un cort special amenajat pentru acest eveniment. Nu vor lipsi băuturile fine, muzica bună și proiecția unui film clasic horror, pentru a întregi atmosfera unei nopți unice.

”Halloween After Party” va debuta la ora 21.30 și se va încheia la 04.00.

Se vor pune în vânzare mai multe categorii de bilete, care se vor achiziționa în seara respectivă, de la casierie: 50 lei pentru adulți, 20 pentru elevi – acces în Castel – tur nocturn cu Contele Dracula, vin roșu, dulciuri, dansul ielelor și, respectiv, 100 lei doar pentru adulți – tur nocturn cu Contele Dracula și petrecere la cort ”Halloween After Party”, vin roșu, dansul ielelor, proiecție film.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top