Skip to main content

Fundatia Amfiteatru are deosebita placere sa va invite sambata, 30 iunie 2012, ora 12:00, la conferinta “Turism Responsabil pentru dezvoltarea regiunii Dunarii”, ce va avea lor in Pavilionul C1, Centrul Expozitional ROMEXPO.


            Conferinta “Turism Responsabil pentru dezvoltarea regiunii Dunarii” continua seria de evenimente din cadrul Programului Amfiteatrul pentru turismul responsabil, dedicate promovarii si intelegerii conceptului de turism responsabil.


Sunt invitati sa ia parte la conferinta reprezentanti ai autoritatilor publice, centrale si locale, agentii de turism, asociatii profesionale, reprezentanti ai mediului academic si de cercetare, ai IMM-urilor, ONG-urilor, dar si ai publicatiilor de specialitate, reprezentanti mass media precum si vizitatori ai Targului International Dunarea&Delta.


            Sunt asteptati sa ia parte la eveniment si studentii sau doctoranzii interesati de domeniul turismului si modalitatile in care acesta poate fi practicat in Romania intr-un mod responsabil.


Persoanele care doresc sa participe la conferinta pot trimite lucrari pe tema “Turism Responsabil pentru dezvoltarea regiunii Dunarii”, data limita de inscriere fiind 25 iunie. Cele mai bune lucrari prezentate in cadrul evenimentului vor fi publicate in revista stiintifica “International Journal for Responsible Tourism“.


            Intrarea este libera si se va face pe baza confirmarii prezentei in prealabil.


 


            Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.turismulresponsabil.ro


 


            Va asteptam sambata, 30 martie 2012, in Pavilionul C1, la Centrul Expozitional ROMEXPO


pentru a identifica impreuna modalitatile de protejare a resursele antropice si naturale din regiunea Dunarii.


            Un eveniment organizat de Fundatia Amfiteatru, Ministerul Afacerilor Externe si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, sustinut de Vacante&Calatorii si Programul Amfiteatrul pentru Turismul Responsabil.


 


                                                      19.06.2012, ora 10:15AGENDA


Conferinta Turism Responsabil pentru dezvoltarea regiunii Dunarii


30 iunie 2012, ora 12:00, Pavilionul C1, ROMEXPO


12:00 – 12:10 – Deschiderea evenimentului


12:10 – 12:25 – Dunarea, comunitatea si noile tendinte in turismul responsabil, Razvan Papasima, Fundatia Amfiteatru


12:25 – 12:50 – Zero deseuri in Delta Dunarii, Stefan Buciuc – Coordonator Asociat Let"s Do It, Romania!


12:50 – 13.05 – Dezvoltarea turismului pe Dunarea de Jos, componentaimportanta a Programului "Dunarea vie", Dr Stelian Cinca – Presedinte al Fundatiei Nationale pentru Management Ecologic


13.05 – 13.20 – Turismul responsabil in zona Dunarii – Romanati – portul Corabia, Giani Mircea Florescu – Presedinte Asociatia socio-culturala pentru promovarea valorilor Romanaţiului ,,Iancu Jianu”


13:20 – 13:35 – Valori de referinta si identitate vizuala in crearea unui brand turistic pentru Deltei Dunarii, Ana – Florina Fecioru, Facultatea de Geografie, Universitatea “Spiru Haret”


13:35 – 13.50 – Sesiune de dezbateri


13.50 – 14.00 – Concluzii. Inchiderea evenimentului.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top